ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η απίστευτη ιστορία του 13χρονου Γκόχαν

Ο αθλητισμός είναι πολλά περισσότερα από μία νίκη ή μία ήττα, τη δόξα ή τα χρήματα και αναμφίβολα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει αρκετά στην κοινωνία. Ένα παράδειγμα είναι η ιστορία του Γκόχαν.
Ο 13χρονος πάσχει από καρκίνο και η Βιγιαρεάλ το βράδυ της Τετάρτης έδωσε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τη Σέλτικ, τα έσοδα του οποίου θα πήγαιναν στον μικρό οπαδό της. Επιπλέον, οι παίκτες της πρώτης και της δεύτερης ομάδας, όπως και το προσωπικό έδωσαν 50.000€ στην οικογένεια.
Ωστόσο, το "κίτρινο υποβρύχιο" προχώρησε παραπέρα κάνοντας πραγματικότητα και ένα όνειρο του Γκόχαν. Του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί βασικός για κάποια δευτερόλεπτα στο φιλικό και να σκοράρει.
Ο νεαρός μπήκε στο "Μαδριγάλ", αφού πρώτα δήλωσε στο κανάλι της Βιγιαρεάλ αγχωμένος και τονίζοντας πως "ήταν κάτι που δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου". Στη συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια, γνώρισε τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας και φόρεσε την εμφάνισή της με τον Κάνι να τον πειράζει. Ύστερα όντας στο αρχικό σχήμα μπήκε να παίξει, σκόραρε και αποθεώθηκε από το κοινό.
Για όλα αυτά είπε: "Είναι πολύ μεγάλη χαρά επειδή ήταν ένα όνειρο. Είναι κάτι που δεν μπορούν να το ζήσουν όλοι. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το διασκέδασα. Τους ευχαριστώ πολύ με έκαναν να χαμογελάσω, έζησα πράγματα που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ζήσω και τώρα νιώθω πιο δυνατός".
Αξίζει να δείτε το βίντεο και τη χαρά που πήρε το συγκεκριμένο παιδάκι, ο πρωταγωνιστής μίας ιστορίας από τις πιο εντυπωσιακές που σχετίζονται με τον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: