ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Θέλω να ψοφήσει ο γείτονας για να του πάρω την κατσίκα!”


Image may contain: text
.''Γεμίσαμε από ανθρώπους που δεν θέλουν να αποκτήσουν τη δική τους “κατσίκα”, θέλουν απλά να ψοφήσει του γείτονα! 
Και βέβαια να μη λησμονούμε το γεμάτο νόημα σαρκαστικό σχόλιο του Αρκά: “Eγώ δεν θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα! Θέλω να ψοφήσει ο γείτονας για να του πάρω την κατσίκα!”

Ολοι θα συμφωνήσουμε πως η ματαιοδοξία, ο αριβισμός, η αναξιοσύνη, η ζηλοφθονία, η κακεντρέχεια και η εμπάθεια αποτελούν αποφατικά χαρακτηριστικά.
Δυστυχώς η κοινωνία μας, δημιουργεί συνεχώς και περισσότερους ανθρώπους που ψάχνουν το εύκολο, επιζητούν το γρήγορο, επιδιώκουν το ακούραστο. Αυτό που θα τους κρατήσει στην επίπλαστη ζώνη άνεσής τους.
Image may contain: one or more people, fire and night
Οι αρετές, ως σημείο αναφοράς του κάθε ανθρώπου, ολοένα και εξοστρακίζονται, το δε μακρύ και επίπονο ταξίδι για την απόκτησή τους θεωρείται από πολλούς ως δονκιχωτικό.
Image may contain: text
Τα πισώπλατα μαχαιρώματα μεγαλουργούν, το δε γλείψιμο εν είδει κολακείας, για την υποτιθέμενη «ανέλιξη» ή την διατήρηση «αγαθών» ή την υπόσταση φιλίας, έχει πάρει εμετικές διαστάσεις!Το πάθος ως μεγάλη αγάπη και ασίγαστος ενθουσιασμός για τον χώρο μας, ως ριζική αφοσίωση και ως μεγάλος κινητήριος μοχλός ενέργειας και αποφασιστικότητας για την επίτευξη κάποιου στόχου εκλείπει ολοένα και περισσότερο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!Οι υπέροχες έννοιες του αλτρουισμού, της αξιοπρέπειας και του φιλότιμου, στοιχίζουν ολοένα και πιο ακριβά στις μέρες μας.''

Δεν υπάρχουν σχόλια: