Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Βλέπεις;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΣΗ!


Μία μέρα έκανα ένα πολύ άσχημο παιχνίδι εναντίον των Knicks στη Νέα Υόρκη και όταν με ρώτησαν γιατί πιστεύω ότι έγινε αυτό απάντησα "Είχα πίεση σήμερα και ήμουν νευρικός".
Αργότερα δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τον πατέρα μου και μου είπε "Όταν γυρίσεις στο Λος Άντζελες,τσακίσου και έλα από το σπίτι μου στις 5!"!Το ρώτησα αν εννοούσε 5 το πρωί και μου είπε "ΝΑΙ!" με έντονο τρόπο!
Αφού πήγα στις 5 η ώρα σπίτι του,μπήκαμε στο αυτοκίνητο και δεν μιλούσαμε για 20 λεπτά.Ετσι είναι,αν ο πατέρας είναι νευριασμένος και δεν μιλάει,δεν μιλάς,ούτε εσύ!!Τελικά πήρα θάρρος και τον ρώτησα που πάμε.Μου απάντησε φωναχτά "ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΣΗ!!"!
Σταμάτησε το αμάξι κάτω από μία γέφυρα και έκλεισε τα φώτα.Αφού περιμέναμε μισή με μία ώρα,βγήκε κάποιος μέσα από μία τέντα που είχε στήσει εκεί (κάτω από την γέφυρα).Μετά από λίγο βγήκε και μία γυναίκα και απίστευτο,βγήκε και ένα παιδάκι!
Τότε μου λέει...
"Βλέπεις;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΣΗ!Να προσπαθείς να θρέψεις την οικογένεια σου και να μην γνωρίζεις πως θα βγάλεις τα επόμενα γεύματα!!!!"
Από τότε,πάντα βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ τους άστεγους!!"

Saquille O'Neal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου