Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.


Άγιε του Θεού Μεγαλομάρτυς Ευστάθιε.
Σε ευχαριστώ για το μεγάλο θαύμα που έκανες στην οικογένεια μου ανήμερα της γιορτής σου πριν 13 χρόνια.Παντα θα σε τιμώ και θα δοξάσω το άγιο όνομά σου.
Ήταν θυμάμαι 19 Σεπτεμβρίου ξημερώματα 20 του Αγίου Ευσταθίου. Εκείνο το βράδυ έκλαιγα συνέχεια για κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχε ο μικρός μου γιος. Αποκοιμήθηκα από το κλάμα στον καναπέ.
Σε κάποια στιγμή μεταξύ ύπνου και ξύπνιου
ένοιωσα την παρουσία κάποιου αγνώστου δίπλα μου κοίταξα η πόρτα ήταν μισάνοιχτη.
Τρόμαξα και άπλωσα το χέρι να σπρώξω τον άγνωστο και αμέσως μεταλλάχθηκε σε ελάφι με σώμα ανθρώπου από την μέση και πάνω. Έτρεξε στον διάδρομο του σπιτιού μου άκουγα τα πόδια του ελαφιού που ανέβαιναν τα σκαλιά ενώ ακολουθούσα έντρομη.
Στην συνέχεια μπήκε στο δωμάτιο του γιου μου.Εκεί ήταν σκοτάδι πυκνό.Ακούστηκε θόρυβος σαν βροντή δυνατή και ένοιωσα δυνατό σεισμό στο δωμάτιο του παιδιού μου. Μετά άστραψε μέσα στο σκοτάδι τρεις φορές ένας ολοφώτεινος υπέρλαμπρος σταυρός από το έδαφος ως τοταβάνι.
Παρακολουθούσα μαρμαρωμενη.


Μετά ο άγνωστος ελαφάνθρωπος γύρισε την πλάτη κατέβηκε τα σκαλιά σαν ελάφι και έφυγε σαν άνθρωπος. Έβαζα τον σταυρό μου συνέχεια και παρακαλούσα τον Θεό να με φωτίσει να καταλάβω τι σημαίνει όλο αυτό που είδα. Αμέσως σκέφτηκα και άνοιξα το εορτολόγιο. Ξημέρωσε. Ήταν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου μεγάλη η χάρη του και ήρθε να μου δώσει το μήνυμα πως το πρόβλημα που είχα σπίτι μου θα το λύσει ο Χριστός που είναι η μόνη Αλήθεια και η δύναμη του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού Του
ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ ΔΟΞΑ ΣΟΙ!!!
Κύριε ημών Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού του Ζώντος πρεσβείαις του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και πάντων Σου των Αγίων ελέησον και σώσον ημας. Αμήν!!!
Σε λίγες μέρες το πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχε το παιδί μου πέρασε έγινε παρελθόν δόξα τω Θεώ!!!

Ἀγρευθεῖς οὐρανόθεν πρὸς εὐσέβειαν ἔνδοξε, τῇ τοῦ σοὶ ὀφθέντος δυνάμει, δι’ ἐλάφου Εὐστάθιε, ποικίλους καθυπέστης πειρασμούς, καὶ ἤστραψας ἐν ἄθλοις ἱεροῖς, σὺν τῇ θείᾳ σου συμβίω καὶ τοῖς υἱοῖς, φαιδρύνων τοὺς βοῶντάς σοι. Δόξα τῷ σὲ δοξάσαντι Χριστῷ, δόξα τῷ σὲ στεφανώσαντι, δόξα τῷ δείξαντί σε ἐν παντί, Ἰὼβ παμμάκαρ δεύτερον.

20 Σεπτεμβρίου 2024
Μνήμη των Αγίων Εὐσταθίου καὶ των σὺν αὐτῷ Θεοπίστης της συζύγου του και των τέκνων αυτών Αγαπίου και Θεοπίστου.
Ταις αυτών αγίαις πρεσβείαις Χριστέ ο θεός ημών ελέησον και σώσον ημας αμήν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου