ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Θέλεις να γνωρίσεις με πολύ απλό τρόπο την Μοναδικότητα σου ενώπιον του Δημιουργού σου;



 ''Και έσται σημείον επί της χειρός σου και ασάλευτον προ οφθαλμών σου''
Θέλεις να γνωρίσεις με πολύ απλό τρόπο την Μοναδικότητα σου ενώπιον του Δημιουργού σου; Κοίταξε τα χέρια σου, πρόσεξε τους σχηματισμούς στα άκρα των δακτύλων σου και σκέψου ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ανάμεσα σε Επτά Δισεκατομμύρια Ανθρώπους δεν έχει το ίδιο σχήμα με τα δικά σου αποτυπώματα. Ούτε καν ο δίδυμος αδελφός σου.
Και αυτά σου δόθηκαν πριν ακόμη δεις το φως. ''Προ του με πλάσαι σε εν κοιλία επίσταμαι σε'' Πριν ακόμη σε πλάσω στην κοιλιά της μάνας σου, σε επιστατώ, σε γνωρίζω καλά, σε παρακολουθώ συνέχεια.
Και όσο προχωρά η επιστήμη τόσο πιό πολύ βαθαίνουμε τη γνώση μας σε αυτή την Μοναδικότητα μας. Το DNA είναι Μοναδικό για τον καθένα μας και δείχνει τα πάντα για το σώμα μας.
Ακόμη λοιπόν νομίζουμε ότι είμαστε μια Τυχαία Μάζα μέσα στο Σύμπαν που κανείς δεν μας γνωρίζει και δεν ενδιαφέρεται για εμάς; 
Κάθε φορά που βλέπουμε αυτά τα μοναδικά σχήματα στις άκρες των δακτύλων μας, ας θυμόμαστε ότι Αυτός που τα έπλασε δεν μας ξεχνά και γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο τον καθένα από εμάς με το όνομα μας, αλλά και τα πάντα μέσα στη Δημιουργία Του ''Καλεί τα πάντα ονομαστί ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: