ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Την ευλογία αγιορειτών πατέρων πήρε η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης

 Παρουσία » μοναχών από την αδελφότητα Θωμάδων της σκήτης της Αγίας Άννης του Αγίου Όρους έγινε η προπόνηση της Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης όπου έδωσαν την ευλογία τους.

Παρουσία που είχε να κάνει μετά από σχετικό κάλεσμα του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Άρης, Αντώνη Ζαμπέτα, με άπαντες στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης – διοίκηση και τεχνικό τιμ – να πιστεύουν πως θα δώσει μία άλλη αύρα εν όψει της συνέχειας.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης δύο μοναχοί από την αδελφότητα Θωμάδων της σκήτης της Αγίας Άννης του Αγίου Όρους παραχώρησαν συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και δεν έκρυψαν πως και οι ίδιοι αθλούνται λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο αθλητισμός μοιάζει με το μοναστήρι και τη ζωή που κάνουμε εμείς οι κληρικοί"(σημ.προσκ.μάλλον δεν κατάλαβαν οι δημοσιογράφοι τον παραλληλισμό)

Όσο για το ευχέλαιο που θα πραγματοποιούσαν και το τι είχανε σκοπό να πούνε σε όλους στην ομάδα του Άρη είπαν:

"Πρέπει να αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τον Άρη, διότι αυτά είναι ιδέες και ιδανικά τα οποία πρεσβεύουν και αντιπροσωπεύουν έναν ολόκληρο λαό που τα λατρεύει".

Στην ολοκλήρωση της παρουσίας τους ευχήθηκαν σε όλη την οικογένεια του Άρη να δει την ομάδα της πρωταθλητή και με έναν τίτλο, δίνοντας την υπόσχεση της δικής τους νέας επίσκεψης με αφορμή το γεγονός αυτό.

2 σχόλια:

Angelo Vecchione είπε...

www.versolanuovacreazione.it
------------------------

Dio vi benedica

Angelo Vecchione

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη τους Τιμή!
λ.