ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Πασχαλινό μήνυμα του BBC συγκρίνει την μεταχείριση των ομοφυλόφιλων με τα Πάθη του Χριστού

Σε αυτό το μήνυμα(σ.σ.αναφέρεται στο Καθολικό Πάσχα το οποίο φέτος εορτάζεται στις 31 Μαρτίου) ο Benjamin Cohen πρώην παρουσιαστής ειδήσεων στο Channel 4,θα συγκρίνει το αίσθημα εγκατάλειψης που έχουν οι ομοφυλόφιλοι στη σημερινή κοινωνία με τη Σταύρωση και το θάνατο του Χριστού.Επίσης θα ρωτήσει τους βρετανούς πιστούς ''πώς μπορούν να απορρίπτουν τα παιδιά τους'' για ένα θέμα  ''για το οποίο δεν έχουν καμία ευθύνη''.
Αναφερόμενος στις τελευταίες στιγμές της επίγειας ζωής του Χριστού και τις ώρες της αγωνίας Του πάνω στον Σταυρό,ο Cohen αναφέρει πως ''οι ομοφυλόφιλοι ζουν τις ίδιες οδυνηρές εμπειρίες εξαιτίας διαφόρων θρησκευτικών ομάδων''!
 Ο  Benjamin Cohen -ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του Pink News,ενός διαδικτυακού περιοδικού για ομοφυλόφιλους -θα μιλήσει για το πως μεγάλωσε μέσα σε μία οικογένεια Εβραίων αλλά και την διαπαιδαγώγηση που έλαβε σ'ένα καθολικό σχολείο.
 Επίσης υποστηρίζει πως ''η θρησκεία κατέστρεψε οικογένειες''ενώ ''η απόρριψη της σεξουαλικότητας πολλών παιδιών από τους γονείς τους οδήγησε πολλά απ'αυτά στην αυτοκτονία''
 Πολλές θρησκευτικές οργανώσεις τον κατηγόρησαν πως ότι είπε πρόκειται για μία  βλασφημία.
''Παρότι εμείς δείχνουμε όλη την συμπάθειά μας για αυτούς που αισθάνονται απορριμένοι,η σύγκρίση τους με τον Χριστό εξαιτίας κάποιων επιλογών τους είναι βλασφημία''δήλωσε ο Andrea Williams,πρόεδρος της οργάνωσης  Christian Concern.
Η ίδια οργάνωση θεωρεί πως είναι σοβαρό λάθος το ότι διάλεξε το BBC αυτήν την περίοδο για να μεταδώσει αυτήν την εκπομπή,προτρέποντας το BBC να πληροφορήσει το κοινό,το οποίο (κατά την οργάνωση)δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τον Χριστό!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ -ΤΣΑΝΕΛ 4
ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗ Χ,Α
ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ
ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΚΟΤΕς ΤΗς ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑς.
ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΛΕς ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕς