ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

Μια ουνίτικη βλάσφημη εικόνα που δειχνει το Χριστό να κρατά μία μπάλα


Με την ευκαιρία του EURO 2012 που θα γίνει στις Ουκρανία και Πολωνία, η ουνιτικη εκκλησία της Ουκρανίας παρουσίασε αυτήν την εικόνα με το Χριστό να κρατάει μία μπάλα και την Παναγία να δείχνει το στάδιο!.Το σκέφτηκα πριν δημοσιευσω την βλάσφημη αυτήν εικόνα,αλλά μετά είπα,κάτσε να δει ο κόσμος με ποιους συγχρωτίζονται οι δικοί μας οι οικουμενιστές. Πηγή: Η ιστοσελίδα των ουνιτών της Ουκρανίας www.kolomyya.org

6 σχόλια:

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ είπε...

Πολύ καλά κάνατε πάτερ και δημοσιεύσατε την εικόνα για να δει ο κόσμος τι εστι ουνία...Στο πόστ σας παραπέμπω και μέσω του μπλόγκ μου.Σας ευχαριστώ. Την ευλογία σας.

cummulus είπε...

Πολύ κάλα κάνατε για την δημοσίευση.

Vater Panajiotis είπε...

Η τοπική Εκκλησία στην οποία ανήκετε, συμμετέχει στον οικουμενικό διάλογο. Μήπως είσαστε λίγο υπερβολικός;

Σε πολλούς ορθόδοξους καθεδρικούς υπάρχει η Πλατυτέρα με ζωγραφισμένα τα κυριώτερα κτίρια της πόλης που θεοσκεπάζει-μεταξύ αυτών και στάδια. Είναι και αυτές αιρετικές;

Επίσης, αν βάζαμε κάτω την εικονιζόμενη εικόνα, θα την πατούσατε;

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Εχετε καμια αποδειξη οτι η τοπικη μου εκκλησια(Κερκυρας) συμμετεχει αυτη τη στιγμη στον οικουμενικο διαλογο επειδη εγω δε γνωριζω κατι.
Η Παναγια εκτος απο σταδια στις εικονες θεοσκεπαζει και οικους ανοχης και μπαρ και ξενυχταδικα κ.α και πολυ καλα κανει και αυτα μερος της πολης ειναι.
Ελπιζω να μη σας δινω ιδεες για καμια καινουργια αγιογραφηση.
Ναι απο τη μπαλα και κατω θα την πατουσα,χορταρι ειναι αλλωστε.

The Most Dangerous Internetic Shark είπε...

«Σε πολλούς ορθόδοξους καθεδρικούς υπάρχει η Πλατυτέρα με ζωγραφισμένα τα κυριώτερα κτίρια της πόλης που θεοσκεπάζει-μεταξύ αυτών και στάδια. Είναι και αυτές αιρετικές;»

Κύριέ μου αὐτὸ πού λέτε εἶναι ἐντελῶς ἀσυνάρτητο καὶ γελοῖο.

Ἡ παράσταση αὐτὴ καμμία σχέση δὲν ἔχει μὲ τὶς ὀρθόδοξες εἰκόνες.

Ἕνα ἄλλο λάθος τραγικὸ ποὺ κάνετε εἶναι τὸ νὰ συγκρίνετε τὴν Πλατυτέρα μὲ αὐτὸ τὸ πρᾶγμα ἐδῶ.

Συγχρονιστεῖτε καὶ μάθετε νὰ ξεχωρίζετε ὁρισμένα πράγματα.

Φράπις είπε...

Vater Panajiotakis, μας έχουν λείψει αυτά τα υπέροχα παπικά κυρήγματα που ακούγαμε κατά καιρούς. Θυμάμαι πόσο όμορφα τα λέγατε στην Κωνσταντινούπολη, τότε το 1203. Τα λόγια σας περί αγάπης φτάνανε μέχρι τα σωθηκά μας (γιατί μας είχατε ξεκοιλιάσει όλους).
Και πόσο ωραία επίσκεψη ήρθατε και κάνατε τότε στο Άγιο Όρος. Πόσο ωφελήσατε εκείνους τους πατέρες που σας υποδέχθηκαν! Πραγματικά, οι άνθρωποι αγίασαν χάρη σ' εσάς (διότι απέκτησαν το στεφάνι του μαρτυρίου).

Και για να μιλήσουμε σοβαρά. Η διαφορά μας Panajiotaki είναι ότι εμείς μπορούμε να διαφωνήσουμε ακόμα και με τον πατριάρχη μας. Εσύ, πάνε φίλα τα βρωμοπόδαρα του θεού σου του πάπα, και μη λες πολλά γιατί μπορεί να σε κάνει "ντα".
Όσον αφορά την εικόνα, το εκπληκτικό δεν είναι που βάλαν γήπεδο ποδοσφαίρου αντί για κάποιο μοναστήρι, το εκπληκτικό είναι που βάλανε τον Χριστό αντί για τον πάπα.