ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Ρώτησαν την Αγία Ματρώνα(1925):«Γιατί επέτρεψε ο Θεός να κλείσουν και να γκρεμίσουν τόσες Εκκλησίες στη Ρωσία»;


 Το 1925 ρώτησαν την Αγία Ματρώνα:
«Γιατί επέτρεψε ο Θεός να κλείσουν και να γκρεμίσουν τόσες Εκκλησίες στη Ρωσία;»
Και απάντησε με τα παρακάτω λόγια:
 «Αυτό ήταν το θέλημα του Θεού. Ο λαός είναι σαν υπνωτισμένος και μια φοβερή δαιμονική δύναμη έχει μπει σε δράση. Βρίσκεται στον αέρα, και διεισδύει παντού. 
 Παλιά, η δαιμονική αυτή δύναμη κατοικούσε στα έλη και στα πυκνά δάση, επειδή οι άνθρωποι πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία, φορούσαν και τιμούσαν τον σταυρό. Τα σπίτια τους ήταν προστατευμένα από τις εικόνες, τα κανδήλια πού έκαιγαν, τον αγιασμό πού έκαναν...
 Τα δαιμόνια πετούσαν μακριά και φοβόντουσαν να πλησιάσουν...
 Σήμερα όμως, τα σπίτια αυτά αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουνε γίνει κατοικητήριο δαιμόνων για την απιστία τους και την απομάκρυνσή τους από τον Χριστό».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε σκυφτομετάνοιες γεμίζετε ενοχές τον κόσμο!

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Αν κάναμε φίλε μου και καμιά μετάνοια δεν θα είμασταν έτσι σήμερα

Ανώνυμος είπε...

Ανεκαθεν ειχα το ερωτηματικο..γιατι μπαινουν σε μια σελιδα που δεν τους αρεσει ,και βριζουν. Τωρα ξερω...τους ελεγχη η συνειδηση τους.

Ανώνυμος είπε...

με ηληκρηνη μετανεια και τη νοερα προσευχη θα μας ελεηση ο θεος με εξομολογηση και θεια κοινονια οχι θεια κοινονια χωρις εξομολογηση γιατη μολημνουμε με τη βρομια μας τον αμνον .και αν δεν μπωρειτε μερικοι να νιωσεται την ουσια τησς ηληκρηνουσς συγνωμης μπρωστα στον εσταυρωμενο κυριο μην εμπεζετε εδω με δηθεν πνευμα τουσς λογους του ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ .ΜΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΤΕ ΨΗΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.