ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Χίλια εύγε, Ζλάταν!

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΓΟΥ
Χίλια εύγε, Ζλάταν!
Είναι πολύ ιδιόρρυθμος. Είναι πολύ εκκεντρικός. Είναι πολύ περίεργος. Είναι πολύ εγωιστής. Είναι πολύ ψηλομύτης. Είναι ντίβα. Είναι ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος. Εχει όλα τα... άσχημα ενός σούπερ σταρ. Για όλα αυτά έχει κατηγορηθεί πάρα πολύ.
Του έχει ασκηθεί σκληρή κριτική και όχι άδικα τις περισσότερες φορές. Με μία κίνησή του, όμως, τα διέγραψε όλα αυτά. Ναι, μπορεί να γίνει αυτό με μία και μόνη κίνηση. Δεν είναι κάποιο απίστευτο γκολ όπως αυτό που πέτυχε με την εθνική Σουηδίας απέναντι στην εθνική Αγγλίας. Είναι κάτι που προσπάθησε μάλιστα να το κρατήσει κρυφό, αλλά διέρρευσε.
Με το που τέλειωσε το βράδυ της Τετάρτης το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπενφίκα και αφού έδωσε μια ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (περί ου ο λόγος) έφυγε σφαίρα από τα αποδυτήρια του «Παρκ ντε Πρενς». Οι πολλοί σάστισαν. Λίγοι ήξεραν.
Ο Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο και να πήρε το αεροπλάνο για την πρωτεύουσα της Βοσνίας, Σαράγεβο. Εκεί, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα επισκεπτόταν τον 8χρονο Χαρουντίν Καμένγιας, εκπληρώνοντας την τελευταία επιθυμία του παιδιού. Ο Χαρουντίν έχει χτυπηθεί από καλπάζουσα λευχαιμία και οι γιατροί πρόσφατα του έδωσαν έναν μήνα ζωής. Ο πιτσιρικάς ζήτησε από τη μητέρα του να δει τον ήρωά του, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, και μέσω μιας ανθρωπιστικής οργάνωσης ενημερώθηκε ο Σουηδός σούπερ σταρ που αποδέχθηκε την πρόταση.
Ο «Ιμπρα» δεν το είχε αποκαλύψει σε κανέναν, αλλά αυτό διέρρευσε από πλευράς της οργάνωσης και ανάγκασε τους πάντες να του υποκλιθούν. Ούτε η πλευρά της οικογένειας του παιδιού ούτε η πλευρά του Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψαν αν έγινε τελικά χθες η συνάντηση ή θα γίνει τις επόμενες μέρες, αλλά άπαντες είπαν ότι η επιθυμία του μικρού εκπληρώθηκε.

Η κίνηση αυτή του «Ιμπρα» αποδεικνύει πως τελικά ο Σουηδός σούπερ σταρ όσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι, άλλη τόση ανθρωπιά κρύβει μέσα του. Και μπορεί να έχει ακούσει τα μύρια όσα για τη συμπεριφορά του, αλλά χθες τα διέγραψε όλα μονοκοντυλιά. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Ιμπραΐμοβιτς κατάγεται από τη Βοσνία, με τον πατέρα του να μεταναστεύει στη Σουηδία, όπου και γεννήθηκε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: