ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε τι μαθαίνουν τα παιδιά από τα νεοεποχίτικα βιβλία στην ορθόδοξη Ρουμανία

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Διαβάστε τι μαθαίνουν τα παιδιά από τα νεοεποχίτικα βιβλία στην ορθόδοξη Ρουμανία.Το κείμενο είναι παρμένο από το αναγνωστικό της Γ΄Δημοτικού!

-Πώς σε λένε;
-Λάουρα
-Γιατί σε λένε Λαόυρα;
-Επειδή είμαι κορίτσι
-Και τι έγινε που είσαι κορίτσι;Θα μπορούσες να λέγεσαι Ματθαίος
-Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;
-Τοπ Μόντελ
-Ααα,συνεπώς δεν θέλεις να έχεις παιδιά.
-Μα ναι.Θέλω να γίνω μητέρα!
-Και γιατί;Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι με μία κατσαρόλα στο χέρι και να τρέχεις στα μαγαζιά για ψώνια.Καλύτερα γίνε πατέρας!
-Μα πώς να γίνω πατέρας αφού είμαι κορίτσι;
-Και τι έγινε που είσαι κορίτσι;Μπορείς να γίνεις πατέρας!Εσένα δεν σου αρέσει και το ποδόσφαιρο;

 Εν τω μεταξύ κλήθηκαν σε απολογία από το Ρουμανικό Εθνικό Συμβούλιο κατά του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας 26.000 μέλη της Ένωσης Γονέων του νομού Βράντσεα -Ρουμανίας,ο προϊστάμενος των σχολικών συμβούλων του ίδιου νομού,ένας ιεράρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας και ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης για την Οικογένεια.
 Σε όλους αυτούς έγινε καταγγελία από την ACCEPT μία Μ.Κ.Ο που προωθεί τα δικαιώματα της LGTB κοινότητας στην Ρουμανία και από έναν διεμφυλικο ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2018 μίλησε σε 300 μαθητές της Βράντσεα για το γεγονός ότι η ταυτότητα φύλου και ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι δύο διαφορετικά πράγματα τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με οποιονδήποτε τρόπο.Επίσης υποστήριξε μπροστά στους μαθητές ότι εκείνος ταυτοποιείται ως τρανς,πανσεξουαλιστής κτ.λ.

Εικόνες από το άμεσό μας μέλλον.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: