ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ


Μία καθηγήτρια θρησκευτικών στη Μεγ.Βρετανία κινδυνεύει να μην ξαναδιδάξει ποτέ,επειδή προσφέρθηκε να πει μια προσευχή για μια αρρωστη μαθήτρια.
Η Olive Jones είπε ότι αισθάνεται σαν δολοφόνος και ότι οι χριστιανοί στη Μεγ.Βρετανία διώκονται,εξαιτίας του ‘’πολιτικά ορθού’’,αναφέρει η Mail Online.
Η καθηγήτρια,η οποία διδάσκει αρρωστα παιδιά,κατά τη διαρκεια της επίσκεψής της στο σπίτι μιας άρρωστης δωδεκάχρονης,προσφέρθηκε να πει μια προσευχή.Η μητέρα της έκανε αμέσως
καταγγελία.

Λίγες ώρες αργότερα ο διευθυντής , της ανακοινωσε ,ότι δεν θα ξαναεργαστεί στο Oak Hill Short,stay of Nailsea σχολείο του Somerset

Ρώτησα το κοριτσάκι αν μπορώ να προσευχηθώ γι’αυτή.Εκείνη κοίταξε τη μητέρα της και είπε:’’Εμείς δεν πιστεύουμε στο Θεό’’.
‘’Ειμαι πολύ στενοχωρημένη.Δεν το πιστεύω ότι δεν θα παραδώσω ξανά.,θα είναι πολύ δύσκολο’’,.είπε η Jones, μητέρα δύο παιδιών.
Λάβαμε μια καταγγελία,πρέπει να την ελέγξουμε ,δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του τοπικού συμβουλιου του North Somerset.Η απόλυση της Βρετανίδας στενοχώρησε τις χριστιανικές οργανώσεις και πιστεύουν ότι η ισότητα των θρησκειών,
σπρώχνει τους χριστιανούς στο περιθώριο της κοινωνίας,

Από τα δεκαέξι μου επιθυμούσα να διδάσκω θρησκευτικά.Τώρα αισθάνομαι ότι είκοσι χρόνια από τη ζωή μου,σβήστηκαν μ’ένα σφουγγάρι,πρόσθεσε η Jones.

1 σχόλιο:

Andrew είπε...

Ένας φίλος μου είναι αυτήν την εποχή στην Αγγλία και έχει φρίξει με την αθεΐα που επικρατεί, καθώς και με την ασέβεια των "χριστιανών". Ο "ορθόδοξος" ιερέας του Lincoln (πρώην προτεστάντης) παραχωρεί τον χώρο της εκκλησίας για μαθήματα καράτε και γιόγκα!!! Ακούει κανείς εκεί στην Αρχιεπισκοπή Θυάτειρων Νήσων?