ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Το θαύμα του χώματος από την Οσία Ματρώνα

Αυτήν την εικόνα προσκύνησε οη νεαρή μαθήτρια Σοφία πριν της συμβεί το θαυμαστό σημείο της κατάπωσης χώματος και η φανέρωση της παρουσίας της Αγίας σαν φωτεινό περιστέρ

Η επιβεβαίωση των λόγων της Αγίας Ματρώνας από τη Μόσχα, για επιβίωση των πιστών θαυματουργικά στους έσχατους χρόνους, ακόμη και τρώγοντας χώμα, δόθηκε σε νεαρή μαθήτρια των Αθηνών. 
Χειρόγραφα επιστολής της ιδίας καθώς και της μητέρας της, προς τον Αγιορείτη π. Νεκτάριο Λιάσκο, παρατίθενται για μια πιο αυθεντική αξιολόγηση του "σημείου" αυτού, που είναι "σημείον των καιρών" μας. Ποτέ πριν δεν χρειαζόταν τέτοιο σημείο. 
Επί πλέον όπως το ένοιωσε η ίδια η κοπέλα, η αγία προειδοποίησε και αυτήν και εμάς ότι πολλές φορές βρισκόμαστε σε έντονη πονηρή επίρροια (σαν σε ύπνωση όπως λέει η Αγία, βλ. 8η σελίδα) και αναβάλλουμε ή ματαιώνουμε ότι είναι πνευματικά ωφέλιμο. 
Τότε μόνο η προσευχή των δικών μας και η βοήθεια των αγίων μπορούν να μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

anavaseis.blogspot.com
Διαβάστε το θαύμα του χώματος  σε pdf www.imdleo.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΕΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΜΕΤΟΧΙΟ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΜΗΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΜΑΤΡΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΟΜΜΑΤΟΥ ΡΩΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ! ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΗΣ! ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ! ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ
ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΜΕΤΟΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΙΤΣΑ ΤΗΝ ΑΟΜΜΑΤΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΛΙΓΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΣΙΑΚΗ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ! ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΜΑΣ! ΑΜΗΝ!

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Η ΑΓΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ/ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ας Πρεσβεύει για Όσους Έχουνε Ανίατες Ασθένειες με τα Μάτια τους!Για Όλους τους Τυφλούς και Ιδιαίτερα για Όσους Έχασαν Ξαφνικά την Όραση τους από Ένα Ατύχημα ή από μία Αρρώστια Ανίατη.