ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Γνωστός ηθοποιός χειροτονήθηκε διάκονος...

Kilkis-xirotonia-21
Την Κυριακή, 16 του μηνός Νοεμβρίου 2014, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά και εορτάζει τη μνήμη Απόστολου Ευαγγελιστού Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ προέστη της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας εις τον Ιερόν Ναόν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς, κατά τη διάρκεια της οποίας ετέλεσε και την εις Διάκονον Χειροτονίαν του π. Ιερώνυμου, κατά κόσμον Ευγενίου Λαμπρινάκου.
Απευθυνόμενος στον νεοχειροτονηθέντα Διάκονο π. Ιερώνυμο ο Σεβασμιώτατος Ποιμέναρχης του Κιλκίς, τόνισε ότι μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα την εόρτιον και ευλογητήν, η χάρις του Κύριου του έδωσε την ευλογία να προσέλθη στο μυστήριο της ιεροσύνης.
«Από σήμερα καλείσαι να διακονείς τον Τρισάγιο Θεό, να πράττεις δηλαδή θεάρεστον έργον από ελεύθερη βούληση και επιλογή. Να μην φοβάσαι και να παίρνεις σωστές, υπεύθυνες και δυναμικές αποφάσεις που θα σε ενισχύουν και θα σε ενδυναμώνουν. Να τηρείς το θέλημα του Θεού τον Οποίο να έχεις πάντοτε μέσα στην καρδιά σου» τόνισε μεταξύ των άλλων ο Σεβασμιώτατος.
Kilkis-xirotonia-24
Από την πλευρά του ο νεοχειροτονούμενος π. Ιερώνυμος είπε ανάμεσα στα άλλα στην ομιλία του: «Συνειδητοποιώ ότι καλούμαι να αγωνίζομαι ως καλός στρατιώτης Χριστού, να υπομένω αγόγγυστα κάθε θλίψη και στενοχωρία, κάθε δοκιμασία και ταλαιπωρία προς χάριν της αγάπης του Θεού αλλά και της θυσιαστικής αγάπης που οφείλω να έχω προς πάντας τους αδελφούς» ευχαριστώντας τον γέροντα του αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Γασπαράτο, τον Αρχιμανδρίτη π. Μάξιμο Μητράρα, τον Αρχιμανδρίτη π. Απόστολο Πορτοκαλίδη, τον Αρχιμανδρίτη π. Ιάκωβο Δελλή καθώς και τους αιδεσιμολογιώτατους π. Χαράλαμπο Πέρρο, Αγάπιο Παπαδόπουλο και Μελέτιο Κώνστα για το ανύστακτο ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους καθώς και τους Σεβαστούς Πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς που συμμετείχαν στην προσωπική του Πεντηκοστή.
Στον επίλογο της ομιλίας του και μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση του είπε: «Τέλος τον λόγον στρέφω σε εσάς Σεβασμιώτατε Πάτερ και Δέσποτα που πρόθυμα δεχθήκατε να με εισαγάγετε εις τα ενδότερα του καταπετάσματος. Η αρχιερατική σας αγάπη, η ειλικρίνεια σας, η αμεσότητα της επικοινωνίας σας, και οι πατρικές σας συμβουλές θα μείνουν για πάντα μέσα μου ανεξίτηλα. Με αγκαλιάσατε με περισσή πατρική αγάπη, με νουθετήσατε και με ενδυναμώσατε στις αποφάσεις μου. Εκφράζω την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου και την απέραντη αφοσίωση μου σε σας δια την μεγάλη δωρεά της Διακονίας που σήμερα μου εμπιστεύεστε».
Ο Ευγένιος Λαμπρινάκος ήταν ηθοποιός.Ο πατέρας Ιερώνυμος -πλέον- που όταν τελείωσε την στρατιωτική του θητεία αποφάσισε να γίνει ηθοποιός,  από το 1997 εκτός από τις "7 θανάσιμες πεθερές" έπαιξε και σε άλλα σήριαλ καθώς και σε διαφημίσεις. "Σαν αδελφές", "Καλημέρα Ζωή" "Δυο ξένοι» «Ο Υιός του πατέρα» είναι μερικά από τα όσα εμφανίσθηκε ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός, ενώ δίδαξε Θεατρική Αγωγή & Παιχνίδι σε Δημοτικά Σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: