ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Η αληθινή επανάσταση είναι μία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και καπέλο

 Ξεθάψανε οι social justice warriors το κομμουνισμένο τραγούδι με τον κυρ Παντελή και το τρίβουν και καλά τα μούτρα όλων των «νοικοκυραίων» μικροαστών που κοιτάνε τη δουλειά τους αντί να φέρουν την κοινωνική αλλαγή.
 Αντε και βρήκαμε αυτούς που έκαναν τον κυρ Παντελή «άχρηστο σκουλήκι πάνω στη Γη». Έχουμε και τις δεκατέσσερις γενεές άεργων που σέρνονται από το ένα καταγώγι στην άλλη τρώγλη, από τη σούρα στη μαστούρα και από τον εκφυλισμό στην θολοκουλτούρα, γεμίζοντας τις άδειες ζωές τους με καταχρήσεις που αγοράζουν τα φράγκα του γιάπη μπαμπά και τα μασούρια μαρουλόφυλλα που μαζεύει η μαμά από τα ενοίκια. Αυτούς που τους έκαναν τόσο...«χρήσιμα όντα πάνω στη Γη» πότε θα τους φτύσουμε;

 Επανάσταση είναι να ζεις με τον τίμιο ιδρώτα του προσώπου σου, να έχεις κούτελο καθαρό και ήσυχη συνείδηση όταν όλοι γύρω σου έχουν την εκμεταλλευση και την αδικία για μαγκιά.

 Επανάσταση είναι να κάνεις παιδιά και να αφιερώνεσαι στην οικογένεια σε μια εποχή που οι πάντες ζουν μόνο για το τομάρι τους και γεμίζον το κενό με το υποκριτικό ενδιαφέρον για τα σκυλιά και τα γατιά.

 Επανάσταση είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον Θεό και να βρίσκεις νόημα στην πίστη όταν η τριγύρω επικρατεί η απελπισία που φέρνει ο μηδενισμός και αυτοκτονούν ακόμα κι άνθρωποι που είναι χεσμένοι στο τάληρο.

 Επανάσταση είναι να ζεις έχοντας γνώση ότι είσαι θνητός και να πολεμάς τα πάθη σου, αδιαφορώντας αν όλοι γύρω σου συμπεριφέρονται λες και θα ζουν για πάντα γινόμενοι εκούσια δούλοι των παθών τους.

Ναι λοιπόν, ζητούμενο είναι η επανάσταση. Όμως η αληθινή επανάσταση είναι μία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: