ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

«Πάντοτε προσεύχομαι στον Θεό γιατί χωρίς την βοήθειά Tου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα»(Σιμόνα Χάλεπ νο.1 τενίστρια στον κόσμο)

«Πάντοτε προσεύχομαι στον Θεό γιατί χωρίς την βοήθειά του δεν μπορείς να κάνεις τίποτα»δήλωσε η τενίστρια Σιμόνα Χάλεπ, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018,λαμβάνοντας τον ΄΄Σταυρό του Αγίου Ανδρέα΄΄εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής Τόμεως.

 «Η επιτυχία σας είναι επιτυχία ολόκληρης της Ρουμανίας«,είπε ο αρχιεπίσκοπος Τομεως Θεοδόσιος,ευχόμενος όπως μαζί με το στεφάνι της καλύτερης τενίστριας στον κόσμο,να λάβει και τον στέφανο της σωτηρίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για Simona Halep crucea
 Ο ιεράρχης εκτίμησε τον κόπο,την προσπάθεια και την πίστη της Σιμόνας Χάλεπ και τόνισε ότι«βραβεύει μία νεαρή κοπέλα που ξεπέρασε τον εαυτό της».

«Είδα πόσο όμορφα κάνετε τον σταυρό σας όταν μπαίνετε στον αγωνιστικό χώρο.Έτσι ομολογείτε την Ορθοδοξία,την πίστη των πατέρων μας..Από μικρή τιμήσατε τους γονείς σας,τους παππούδες σας, την Δοβρουτζά(σ.σ.είναι γεννημένη στην Κωστάντσα)και ολόκληρη την Ρουμανία.Τώρα σας τιμάει και η Εκκλησία αφού με την βοήθεια του Θεού,τον Οποίον εμπιστεύεστε απόλυτα,λάβατε αυτόν τον στέφανο.
Αποτέλεσμα εικόνας για Simona Halep crucea
«Να έχετε την ευλογία του Θεού.Έχετε όλη την αγάπη μας και την εκτίμησή μας»είπε ο ιεράρχης στην νούμερο 1 τενίστρια του κόσμου

1 σχόλιο:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.!

"χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν"
(Ιωάν. 15,5)

Να φύγει Αυτός.! - ΚΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.!
ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ:
https://www.youtube.com/watch?v=tDYqzQjVvQc

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.!

ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.!

Ουσιαστικά θέλουν να αφαιρέσουν από το Σύνταγμα της Ελλάδας κάθε τι το οποίο χαρακτηρίζει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

Ο ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ, ΟΥΤΕ ΒΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ,

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,
(ΔΙΟΤΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ),
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΞΩΚΛΗΣΙΑ,
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΕΝ ΖΩΗ,
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,

Ε, ΟΧΙ .!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ...!!!

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ - ΚΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.!