ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Στο Πακιστάν ισλαμιστές φοιτητές επιτέθηκαν σε χριστιανό καθηγητή ζητώντας του να ασπαστεί το Ισλάμ

Επίθεση από 20-25 μουσουλμάνους φοιτητές,καθώς έβγαινε από το σπίτι του στο πανεπιστημιακό καμπ, δέχθηκε ο χριστιανός καθηγητής ψυχολογίας John Samuel,καθηγητής στο πανεπιστήμιο της επαρχίας Khyber-Pakhtunkhwa του Πακιστάν και πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Παρά τις εκκλήσεις του κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει,εκτός από τη σύζυγό του την οποίαν και ξυλοκόπησαν,αναφέρει το ''The Christian Post''Το ζευγάρι μεταφέρθηκε τραυματισμένο σοβαρά στο νοσοκομείο.
Η αιτία του συμβάντος ήταν η πρόταση 5 μουσουλμάνων φοιτητών προς τον καθηγητή τους.Του ζήτησαν να δεχθεί τον Ισλαμισμό με αντάλλαγμα οικονομική στήριξη.
Ο καθηγητής τους απάντησε ότι δεν αλλάζει την πίστη του και πρόσθεσε:''O Ιησούς Χριστός είναι ο Σωτήρας μου και μου δίνει ότι χρειάζομαι''
Από εκείνη τη στιγμή λάμβανε απειλητικά γράμματα και τηλεφωνήματα,ενώ πολλές φορές πέταγαν πέτρες στο σπίτι του.Παρότι ειδοποίησε για το συμβάν τον πρύτανη του πανεπιστημίου,δεν ελήφθη κανένα μέτρο,αφου τα ισλαμικα συνδικάτα των φοιτητών στηρίζονται από τα πολιτικά κόμματα.
Ωστόσο κάποιοι συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι στη μέση βρίσκεται η ζήλεια αφού ο χριστιανός καθηγητής Samuel  βραβεύτηκε για τη δουλειά του στον τομέα της ψυχολογίας,κάτι που δεν μπορούσαν να δεχθού κάποιοι μουσουλμάνοι καθηγητές και φοιτητές.

μετάφραση-www.proskynitis.blogspot.com
πηγή-www.sedmitza.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια: