ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ο Alice Cooper διδάσκει την Βίβλο σε μικρά παιδιά


Ο 63χρονος τραγουδιστής που κάποτε είχε δει σόου του να ακυρώνονται επειδή η σκηνική του παρουσία θεωρούνταν αντι-χριστιανική, είναι αναπληρωτής καθηγητής στο κατηχητικό της γειτονιάς του
Ο κατά πολλούς "άρχοντας του σκότους" των τεράστιων επιτυχιών όπως το "Poison", "School's out" και "Elected" και πρώην αλκοολικός διδάσκει σε κατηχητικό της Arizona, όταν δεν ανεβαίνει στη σκηνή με μπόλικο ψεύτικο αίμα και ηλεκτρικές καρέκλες.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον τραγουδιστή, "ο κόσμος έχει καταλάβει ότι ο Alice Cooper είναι απλά ένας φανταστικός χαρακτήρας που μισεί την εκκλησία. Εγώ, όμως, ο Vincent Furnier πηγαίνω κάθε Κυριακή".
Ο ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης είναι καθαρός από κάθε ουσία εδώ και 30 χρόνια, από τότε δηλαδή που γεννήθηκε η κόρη του, Calico. "Πριν γεννηθεί η Cali ζούσα τη ζωή του Alice Cooper. Κάθε μέρα ήταν και ένα διαφορετικό άρτι με μπουκάλια ουίσκι και καφάσια μπίρες", δηλώνει με μεταμέλεια(;) ο 63χρονος.
Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι και ο πατέρας του Alice Cooper ήταν πάστορας. Το μήλιο κάτω από τη μηλιά, έστω και με καθυστέρηση δεκαετιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ-ALICE COOPER-ΕΝΑΣ ΧΕΒΥΜΕΤΑΛΛΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο και Τούτο! Αυτό Είναι για Καλό Τουλάχιστον ή Τελικά να το Αφήσει?

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνετε τίποτα από το Metal.
Όσοι ακούνε Metal, με εξαίρεση τους ορθόδοξους, είναι δίψυχοι.
Νοιώθουν ότι κάτι τους λίπη και σχετίζεται με τον Θεό. Πάνε στους ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ και δεν το βρίσκουν, πάνε στους Σατανιστές και δεν το βρίσκουν. Οπότε μένουν σε μία ενδιάμεση κατάσταση:
ΔΙΨΥΧΟΙ
«Αν είναι ο Θεός όπως τον περιγράφουν οι προτεστάνες και οι καθολικοί, καλύτερα να πιστεύουμε στο διάβολο.»
«Ο διάβολος δεν μας προσφέρει αυτό που θέλουμε, αλλά ο Χριστιανισμός φαίνεται να το έχει και δεν μας το δίνει.»

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Ευχαριστώ για το σχόλιο.Αλλα δεν κατάλαβα τίποτα.Θελετε να γινετε πιο κατανοητός;Και τι εννοείτε ότι δεν ξέρω από μέταλ;

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη

Αφού διδάσκει σε κατηχητικό της Αριζόνας, ας ευχηθούμε να γνωρίσει το Άγιο Γέροντα Εφραίμ για να ολοκληρώσει την μετάνοια του , γνωρίζοντας και ασπάζοντας την Ορθοδοξία , την Μία Καθολική Αποστολική Εκκλησία.

Με εν Χριστώ Αγάπη
Ηλίας

Ανώνυμος είπε...

Άλλο η δουλειά και άλλο η ζωή του καθενός. Στην δουλειά πουλάει τρέλα! Στην καθημερινότητα του είναι ο Βινσετ, που πάει στην εκκλησία παίζει γκολφ και πινκ πονκ. Τι δεν καταλαβαίνουν μερικοί στα παραπάνω σχόλια! Εξαιρετικός καλλιτεχνης και από ότι φαίνεται και καλός άνθρωπος.

Αντώνης Σκάρας είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ Ή ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ;

ΛΑΜΠΡΟΣ είπε...

Ο Κυριος μας, δινει ευκαιριες για μετανοια σε ολους μας, εμεις πρεπει να εχουμε ανοιχτα τα ματια της ψυχης μας για να τις αντιλαμβανομαστε..απο αυτον τον μουσικο του οποιου η φωνη συντροφευε τα νεανικα μας χρονια , περιμενουμε τον ερχομο του στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ..ειθε να δωσει ο ΠΟΛΥΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΘΕΟΣ