ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Καραγκούνης: Ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε-Παπασταθόπουλος: Όταν αξίζεις κάτι στη ζωή, ο Θεός στο δίνει

Καραγκούνης: Ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε-Παπασταθόπουλος: Όταν αξίζεις κάτι στη ζωή, ο Θεός στο δίνει
"Ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε, ελπίζω να κάναμε τους Έλληνες περήφανους". Η δήλωση μετά την σπουδαία πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας ανήκει στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας Γιώργο Καραγκούνη που λίγες μόλις μέρες πριν από το Μουντιάλ προσκύνησε στο Άγιον Όρος.
«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ήταν αυτό που θέλαμε από την αρχή, το είχαμε πει όλα τα παιδιά από την πρώτη ημέρα που ήρθαμε εδώ. Ο στόχος μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση που δεν το είχαμε καταφέρει ποτέ ξανά. Το πετύχαμε και το κάναμε με εμφατικό τρόπο. Ήρθε το γκολ στο 90’, ενώ είχαμε χάσει ευκαιρίες και είχαμε δοκάρια, αλλά καμιά φορά έτσι είναι και πιο γλυκό»είπε ο Γιώργος Καραγκούνης και πρόσθεσε:
«Είμαστε πολύ φιλόδοξοι, το έχουμε πει και το έχουμε δείξει. Στα τελευταία δέκα λεπτά όλοι θέλαμε να υπάρξει δικαιοσύνη. Με μια φάση ο αντίπαλος μας έκανε ένα γκολ και η ισοπαλία δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.Ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε, ελπίζω να κάναμε τους Έλληνες περήφανους, έχουμε πέντε μέρες να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι, όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά».
«Μας αρέσει που είμαστε εδώ, είναι ένα καταπληκτικό Μουντιάλ που θα γίνει ακόμα καλύτερο με την παρουσία της Ελλάδας. Είμαστε εδώ, κόντρα σε όλους, όχι τους Έλληνες, αν και μερικοί κάνουν κριτική σε εμάς, δεν τους αρέσει το στάιλινγκ και όλα αυτά, δεν πειράζει. Εμείς καταφέραμε παλικαρίσια να περάσουμε, ελπίζω να κάναμε όλους τους Έλληνες περήφανους και σε πέντε ημέρες να πανηγυρίσουμε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία!» κατέληξε

Παράληλλα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε: Όταν αξίζεις κάτι στη ζωή, ο Θεός στο δίνει

Αλλά και ο μαέστρος Φερνάντο Σάντος δήλωσε: «Δόξα τω Θεώ μετά την γιορτή του Αγίου Ιωάννη θα είμαστε εδώ και του Αγίου Πέτρου»
agioritikovima

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και μην ξεχνάμε, ότι ο Αρχηγός της Εθνικής μας Καραγκούνης, πρίν το μουτνιάλ πήγε στο Άγιο Όρος. Εάν όλοι οι ...αρχηγοί μας (στο κράτος, την οικογένεια κ.α.) είχαν Θεό, πίστη και προσεύχονταν, όλα θα είχαν άλλη ροή!! Μπράβο και στον Σάντος για την φράση του με τον Άγιο Ιωάννη. Πόσοι Έλληνες το ξέραμε; Έχουμε ξεχάσει και θρησκεία και τα έθιμα μας. Του Αγιαννιού του ριγανά που καίγαμε τα στεφάνια δηλ. το γενέσιο του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου. Ας κρατήσουμε λοιπόν το μήνυμα αδέρφια και με τη βοήθεια του Θεού να βαδίζουμε μπροστά! Ευσταθία