ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Εκεί κρύβονται οι πραγματικοί influencers…



  Αυτή είναι η 25χρονη Μαρία Αντρέιστικ, κατάγεται από την Πολωνία και είναι αθλήτρια του ακοντισμού. Το 2016 αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και για πολύ λίγο έχασε το χάλκινο μετάλλιο, αφού πήρε την τέταρτη θέση. Δύο χρόνια αργότερα, το 2018, έδωσε μια άλλη μάχη, μεγαλύτερη, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο των οστών. Η Μαρία κέρδισε τη μάχη, ανάρρωσε και σύντομα επέστρεψε στον αθλητισμό. Το όνειρό της ήταν να κατακτήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020. Οι Αγώνες τελικά αναβλήθηκαν για το 2021 και το όνειρο της Μαρίας πήρε παράταση…

Ο τελικός του ακοντισμού στους Αγώνες του Τόκιο έλαβε χώρα την Παρασκευή 6 Αυγούστου και νικήτρια αναδείχθηκε η Κινέζα Λιου. Η Μαρία Αντρέιστικ κατάφερε όμως να πραγματοποιήσει το όνειρό της, παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο με βολή στα 64.61 μέτρα. Η χαρά της ήταν τεράστια!

Αυτό, όμως, που έκανε η Μαρία μόλις επέστρεψε στην Πολωνία κανείς δεν το περίμενε. Αποφάσισε να δημοπρατήσει το ασημένιο μετάλλιό της, για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Μιλόσεκ, ένα μωρό οκτώ μηνών από την Πολωνία, που χρειάζεται να υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς στις ΗΠΑ. Τη Δευτέρα, λοιπόν, η Μαρία ανακοίνωσε ότι η πολωνική εταιρεία Zebka κέρδισε τη δημοπρασία, ξεπερνώντας τις 140 000 λίρες που ήταν ο στόχος για να συμπληρωθεί το συνολικό ποσό του κόστους της εγχείρησης.

Και τώρα η Μαρία θα αποχαιρετήσει για πάντα το μετάλλιό της υποθέτω. Εμμ… Όχι ακριβώς! Η εταιρεία που κέρδισε τη δημοπρασία, αποφάσισε να το επιστρέψει στη σπουδαία αυτή αθλήτρια.
Εκεί που η ανθρωπιά θριαμβεύει… Εκεί κρύβονται οι πραγματικοί influencers….