ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αφιερωμένο σε αυτούς που λένε ότι ο Γέροντας Παΐσιος δεν μίλησε για την Κωνσταντινούπολη...


Δικαίωμά τους να πιστεύουν ό,τι θέλουν. Δικαίωμά τους να αμφισβητούν την Αγιότητα και τον προφητικό λόγο του Πατρός Παϊσίου. Δικαίωμά τους.
Δεν μπορούν να λένε όμως ότι δεν μίλησε για την Κωνσταντινούπολη, για τον αντίχριστο, για τις ταυτότητες, το χάραγμα κλπ.
Υπάρχουν γραπτά από το ευλογημένο χέρι του, αδιάσειστα ντοκουμέντα για κάθε δύσπιστο που αποδεικνύουν ότι και για τον αντίχριστο μίλησε αλλά και για την Κωνσταντινούπολη.

Παραθέτω εικόνα "καρτ ποστάλ" που απέστειλε ο Γέροντας Παΐσιος σε πνευματικοπαίδι του:

κλικ στην εικόνα.

Αγαπητέ μου αδελφέ Ιωάννη, Εύχομαι ο Θεός να δώσει γρήγορα να έλθη η Χάση του τουρκικού φεγγαριού Αμήν.
Του Αγίου Δημητρίου κλείνω δύο χρόνια που προσευχήθηκα στην Αγία Σοφιά μας, και είπα τα παράπονα μου στον Καλόν Θεόν.
Με κατάλαβε ο Τούρκος φύλακας πού προσευχὀμουν και με έδιωχνε έξω κ.λ.π και πρόσθεσα και άλλα παράπονα Στον Θεόν. Πιστεύω δεν θα την αφήσει την Αγία Σοφιά μας στα χέρια των βρόμικων Τούρκων Είναι ένας Λαός σαν τους γύφτους βρόμικος και φοβητσιάρικος Τώρα δεν έχουν ιδανικά, διότι πριν πιστεύανε στον Μωάμεθ, αργότερα στον Κεμάλ. Τώρα ούτε στο Μωάμεθ πιστεύουν (γιατί μορφώθηκαν κάπως , και είδαν ότι ήτο ένας αγύρτης ο Μωάμεθ) ούτε και στον Κεμάλ πιστεύουν, αλλά στην σαρκολατρία. Ενώ εμείς πιστεύουμε Στον Χριστό. ο οποίος έχει συνέχεια την Θεϊκή Του Αξία. και ο Ελληνικός Λαός έχει πάντα ιδανικά. Και τον Χριστό και την Παναγία μαζί του.

Με αγάπη Χριστού Μοναχός Παΐσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: