ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Η Εθνική του 2004 παίζει για την γενοκτονία των Ποντίων


euro_2004_856481992.jpg
Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας διοργανώνει φιλικό αγώνα, με την εθνική ομάδα που κατέκτησε το EURO του 2004 και μια ομάδα από επίλεκτους παλαίμαχους Πόντιους ποδοσφαιριστές, αφιερωμένο στην Γενοκτονία των Ποντίων. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαϊου 2013 στο γήπεδο του Απόλλωνα, στις 17.00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Απόλλων σε συνεργασία με την Παμποποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας, έχουν αναλάβει από κοινού την οργάνωση της κορυφαίας φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 και επίλεκτων Πόντιων παλαιμάχων στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για την Ποντιακή Γενοκτονία.
Τιμητικές διακρίσεις θα απονεμηθούν τόσο στους πρώην διεθνείς όσο και σε μεγάλες μορφές ποδοσφαιριστών με ποντιακή καταγωγή όπως οι Λουκανίδης, Παπαϊωάννου, Νεστορίδης, Νυφαδόπουλος, Αντωνιάδης, Κουϊρουκίδης, Φουλίδης και Αλεξιάδης.

Επίσης καταβάλονται προσπάθειες προκειμένου το παρόν να δώσει και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Ότο Ρεχάγκελ, ενώ στον πάγκο της μεικτής Ποντίων θα καθίσει ο Χρήστος Τερζανίδης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: