ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Άγιοι Αρχιερείς κηρύξατε Πανελλήνια Νηστεία, Αγρυπνία και Προσευχή για τις 14 και 15 Φεβρουαρίου


 Άγιοι Αρχιερείς κηρύξατε Πανελλήνια Νηστεία, Αγρυπνία και Προσευχή για τις 14 και 15 Φεβρουαρίου, ημέρες Συζήτησης και Ψηφοφορίας στη Βουλή του Σοδομικού Νομοσχεδίου.

 Έχουν Άγνοια Κινδύνου οι Βουλευτές μας και για την Διάλυση της Οικογένειας και της Κοινωνίας που θα φέρει αυτό το Νομοσχέδιο, αλλά και το πώς λειτουργούν οι Πνευματικοί Νόμοι και τί πρόκειται να έλθει στην Ελλάδα μας.

 Στην τόσο Ευλογημένη όσο καμιά άλλη Χώρα από τον Άγιο Τριαδικό Θεό Πατρίδα μας και ποτισμένη η κάθε πέτρα της με Αίμα Αγίων Μαρτύρων Του Χριστού.
Να νηστέψουμε Νηστεία Μεγάλης Παρασκευής, γιατί πάλι ο Χριστός Προδίδεται και πάλι Σταυρώνεται από τον Εκλεκτό Λαό Του, πάλι ο Λαός Του εκλέγει τον Ληστή Βαραββά και πάλι φωνάζει '' Άρον Άρον, σταύρωσον αὐτόν - δεν Τον θέλουμε ανάμεσα μας ''.

 Να αφήσουμε τους Βαλεντίνους φέτος και να προσευχηθούμε όλοι, να δεηθούμε για τους Βουλευτές μας με πόνο ψυχής, με δάκρυα ώστε Κύριος ο Θεός ημών να τους Φωτίσει και να Καταψηφίσουν αυτό το Νομοσχέδιο της Θεομίσητης κατά το Ευαγγέλιο και τους Πατέρες, Σοδομικής Αμαρτίας.

 Να συνειδητοποιήσουν ότι με την Θετική Ψήφο τους Γίνονται όχι μόνο Θεομάχοι, αλλά και Αποκόπτονται Αυτοβούλως από την Εκκλησία του Χριστού.

 Αυτά που έγιναν στην Πατρίδα μας πριν λίγους μήνες, οι Πρωτοφανείς Ιστορικά Πυρκαγιές και Πλημμύρες, οι οποίες μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα διαδεχόταν η μια καταστροφή την άλλη, ήταν ένα Προμήνυμα για το Τί θα ακολουθήσει στην Πατρίδα μας εάν Αρθεί η Θεία Χάρη από αυτή.
Το έχουμε συνειδητοποιήσει Συμπατριώτες μου όλοι καλά αυτό ή θα τα βάζουμε πάλι με τον Θεό μετά;
Ο Θεός δεν είναι Τιμωρός, αλλά όπου δεν είναι δεκτός, αίρει την Θεία Χάρη Του, την Προστασία και Ευλογία Του και ακολουθούν όσα δεν μπορεί να συλλάβει ο νους μας.

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο αυτό σε Κράτη και Λαούς, δεν είναι Θεολογική Θεωρία. Την Αποστασία μας την πληρώσαμε με τετρακόσια χρόνια Σκλαβιάς, να μην την υποστούμε πάλι προς Παιδαγωγία μας.

 Να γνωρίζουν οι Βουλευτές μας ότι όσο θα συζητούν και θα ψηφίζουν αυτό το Πέραν κάθε Λογικής Νομοσχέδιο, κάποιοι εκατοντάδες χιλιάδες Χριστιανοί -μακάρι και εκατομμύρια- θα Νηστεύουν, θα Διψούν, θα Γονατίζουν, θα Προσεύχονται, θα Δέονται, θα Κλαίνε, θα Παρακαλούν, θα Ξενυχτούν για Αυτούς.
''Οράτε αγαπητοί, πόσον ισχύει νηστεία μετ’ ευχής και έργον εκτελουμένη, νηστεία γάρ και δέησις εκ θανάτου ρύεται''(Ιωάννης Χρυσόστομος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: