ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Οδεύουμε προς την απόλυτη φρίκη


Οδεύουμε προς την απόλυτη φρίκη. Θα γίνει το νέο life style, Θα αποφασίζουν άλλοι για τα παιδιά σου. Ο δρόμος θα είναι χωρίς γυρισμό. Η διαστροφή πρέπει να κυριαρχήσει και στις παιδικές ψυχες με τα ανάλογα μηνύματα από την νηπιακή ηλικία...

 "Όσοι θέλετε να προστατεύσετε τα παιδιά σας, θα αναγκαστείτε να πάτε στα βουνά και στα λαγούμια. Όσο μακρύτερα, τόσο καλύτερα.
Γιατί αυτό θα τους συμβεί στην εφηβεία, αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς και αν δεν υπάρξει ένας καταστροφικός σεισμός για παράδειγμα ή ένας πόλεμος, να το σταματήσει όλο αυτό.
Θα βομβαρδίζονται τα παιδιά σας στο σχολείο με μηνύματα ΛΟΑΤΚΙ. Κάποια στιγμή θα γίνει μόδα μεταξύ των παιδιών και οι σύμβουλοι που θα βρίσκονται μέσα στα σχολεία με μία θετική λέξη του παιδιού, που απλά επηρεάστηκε από την παρέα, θα κρίνουν ότι το παιδί θέλει να αλλάξει φύλο. Μόνοι τους θα τα πηγαίνουν στους γιατρούς που ετοιμάζονται για μεγάλες μπίζνες (πάλι).
Θα τολμήσει ο γονιός να εναντιωθεί; 7 χρόνια φυλάκιση, όπως ψηφίζεται τώρα στην Ιρλανδία.
Το αποτέλεσμα το βλέπετε και το ξέρετε. Μετά τα 20 έτη αυτοκτονίες, καθώς ήταν απλά μία νεανική μόδα κι όχι αυτό που πραγματικά ήθελαν τα παιδιά. Κι αρχίζουν τα ψυχολογικά και οι καταθλίψεις που οδηγούν σ΄αυτό το μονοπάτι.
Δεν θέλετε να επαναστατήσετε έτσι; Ή στα λαγούμια θα πάτε ή τέτοια παιδιά θα έχετε σπίτια σας. Η ΝΤΠ δεν θα σας αφήσει να λειτουργήσετε διαφορετικά.
Ο κόσμος πρέπει να διαλυθεί, τέλος. Πισωγύρισμα δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: