ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αγκάλιασαν τον φονιά του πατέρα τους...!


Αγκάλιασαν τον άνθρωπο που στέρησε τη ζωή του αγαπημένου τους προσώπου.
Μεγαλείο ψυχής επέδειξε η οικογένεια του κυνηγού που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο φίλος του τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε.


Σε κλίμα πένθους και οδύνης αποχαιρέτησαν οι συγγενείς και οι φίλοι τον 48χρονο κυνηγό από το Καρπενήσι, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη έπεσε νεκρός από τα σκάγια ενός 28χρονου άντρα. Οι δυο τους μαζί με άλλα επτά άτομα είχαν βρεθεί στα βουνά της Ευρυτανίας προκειμένου να κυνηγήσουν αγριογούρουνα. 

Εστησαν καρτέρι και περίμεναν υπομονετικά τη στιγμή που θα εμφανιζόταν κάποιος αγριόχοιρος. Το όπλο του νεαρού άντρα ξαφνικά εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα τα σκάγια να βρουν τον 48χρονο κυνηγό. Ο 28χρονος, που πίστεψε ότι είχε χτυπήσει το αγριογούρουνο που είχε πέσει στην παγίδα τους, αντίκρισε τον φίλο του μέσα σε λίμνη αίματος.

Ο 48χρονος κυνηγός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο 28χρονος στην κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα ανέφερε ότι πρόκειται για δυστύχημα.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στην κηδεία του 48χρονου. Η σύζυγος, η κόρη και οι δύο γιοι του θύματος αγκάλιασαν τον 28χρονο που έδωσε το παρών στην κηδεία του φίλου του. Τα παιδιά του εκλιπόντος τού είπαν ότι τον συγχωρούν, αφού αναγνωρίζουν ότι δεν υπήρχε πρόθεση, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση στους φίλους που ήταν εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο.

1 σχόλιο:

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του πατέρα τους και να ανταμείψει τους μεγαλόκαρδους αδελφούς μας, κι εδώ και στην αιωνιότητα...
Αυτές είναι πράξης αγίων στιγμών, που δε χάνονται ποτέ. "Ποτήρια ψυχρού ύδατος" στη διψασμένη ψυχή μας. Ας είναι ευλογημένοι.