ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Robin Williams: "Η ανθρωπότητα πρέπει να υποκλίνεται στην Ελλάδα!"


Μπορεί η Ελλάδα να βιώνει την πιο σκληρή οικονομική κρίση και να βρίσκεται διεθνώς σε απαξία, ωστόσο οι φιλέλληνες ανά τον κόσμο, εξακολουθούν να είναι πολλοί. Μετά την αποθέωση του ελληνικού πολιτισμού, από τους δύο Γάλλους καθηγητές στην εφημερίδα Le Figaro, έρχεται και ο διεθνούς φήμης κωμικός Robin Williams, να υποκλιθεί στον ελληνικό πολιτισμό, μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα. 
«Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορούν να επιστρέψουν» δήλωσε, για να συνεχίσει με συγκρίσεις! 
«Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν πάω στην Γερμανία, δεν θα πάω να δω το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, την Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις» είπε, σημειώνοντας παράλληλα πως έχει κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά και έχει διαβάσει ελληνική μυθολογία.. 

1 σχόλιο:

marios ha - The CRFU είπε...

Ο Ρ. Γουίλιαμς είναι από τους πιο αξιοπρεπείς ηθοποιούς! Μπράβο του!