ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΖΑΛΟΓΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ: Η συγκλονιστική ιστορία της οικογένειας που τινάχθηκε στον αέρα για να μην πέσει στα χέρια των ισλαμιστών

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ INDEPENDENT. ΣΠΑΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ. 
Ιστορίες ανειπωτης τραγωδίας και ηρωϊσμού στην μαρτυρική Συρία που ζει ημέρες Σμύρνης και Σουλίου. Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπούμε.
“Μία φρικτή ιστορία που φέρνει στο φως η Independent. Ο τρόμος που έχουν ζήσει χιλιάδες οικογένειες στην μαρτυρικη Συρία.

 Όταν οι ορδές των ισλαμοφασιστων εισέβαλλαν στην Adra, μία οικογένεια, μητέρα, πατέρας και δύο παιδιά μιλούσαν με αγωνία σε συγγενείς τους στην Δαμασκό.
Η απόφαση ήταν ξεκάθαρη: Εάν εισβάλλουν στο σπίτι, πυροδοτήστε τις χειροβομβίδες και τιναχθείτε στον αέρα μαζί με τους εισβολείς. Πολλά σπίτια Χριστιανών και Αλεβιτών έχουν πλέον εκρηκτικά γι’ αυτόν τον λόγο.
Μην διστάσετε στιγμή, αλλιώς θα πεθάνετε με φοβερά μαρτύρια. Θα σφάξουν μπροστά σας τα μωρά, αφού βασανίσουν τον πατέρα τους. Έπειτα θα βιάσουν την σύζυγο και θα την ακρωτηριάσουν. Τότε και μόνο τότε θα αποκεφαλίσουν τον πατέρα.
Η οικογένεια στην Adra αποχαιρέτισε δια τηλεφώνου τους συγγενείς όταν ακούστηκα δύο πυροβολισμοί και η πόρτα να σπάει. Λίγο αργότερα, ένα νέο Κούγκι γηγενών γράφτηκε στην μαρτυρική ιστορία του αγώνα για την Λευτεριά. Εμείς οι Έλληνες μπορούμε να το αντιληφθούμε, όσο και αν επιχειρούν να μας κάνουν το μυαλό κιμά με συνωμοσιολογίες, αερολογίες, αόρατους εχθρούς και “φίλους” τούρκους, γερμανούς κλπ.
Ας ελπίσουμε να το καταλάβουν και οι αναγνώστες της Independent.

Δεν υπάρχουν σχόλια: