ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Με Κολοκοτρώνη οι εμφανίσεις του Αστέρα Τρίπολης!


Ιδιαίτερες και διαφορετικές με αυτές που έχουμε συνηθίσει είναι οι εμφανίσεις του Αστέρα για τη νέα σεζόν. Η ομάδα της Τρίπολης τις παρουσίασε τη Δευτέρα (25/6). Η πρώτη θυμίζει έντονα αυτήν της Μπόκα Τζούνιορς.


Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στη δεύτερη φανέλα - πορτοκαλί απόχρωσης - εμφανίζεται το πρόσωπο του εθνικού ήρωα, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ενώ στην κάτω ραφή (όπως και στην πρώτη εμφάνιση)αναγράφεται η ιστορική φράση του: "Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την λευτεριά της Ελλάδας και την παίρνει πίσω".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:

"Το μπλε και το κίτρινο το χρώμα δεσπόζουν στην πρώτη φανέλα, το πορτοκαλί με τη φιγούρα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη χαρακτηρίζουν και δίνουν ιστορική αξία στη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Τόσο η μπλε όσο και η πορτοκαλί εμφάνιση αναγράφουν στην κάτω ραφή την ιστορική φράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: "Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ".
Ο σχεδιασμός, η επιμέλεια και η επιλογή για τα χρώματα και τα σχέδια έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την ιταλική εταιρεία MACRON, σε συνεργασία με την εμπορική διεύθυνση της ΠΑΕ.

1 σχόλιο:

savvas baltatzis είπε...

ΕΥΓΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ..................ΕΥΓΕ