ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Το κτίριο της Βουλής ποτέ δεν «ντύθηκε» με τα χρώματα της γαλανόλευκης !

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλή ανθελληνική
 Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων, αύριο Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί στα χρώματα του..«Gay Pride». Tης καρναβαλικής παρέλασης των ομοφυλοφίλων, αμφιφυλοφίλων και τρανσέξουαλ δηλαδή ή «ΛΟΑΤ», όπως έχει επικρατήσει να ονομάζονται τα εν λόγω άτομα τελευταία..

 Το κτίριο της Βουλής ποτέ δεν «ντύθηκε» με τα χρώματα της γαλανόλευκης για τους ήρωες του 1821 και του 1940, για τους 1619 αγνοούμενους της Κύπρου, για τους πεσόντες πιλότους μας, για τις αλύτρωτες πατρίδες, για τις εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς του Πόντου και της Μικράς Ασίας ή ακόμη και για το πιο ιερό πρόσωπο στο Έθνος, την Ελληνίδα Μάνα. Θα ντυθεί όμως στα παρδαλά χρώματα, για να συμμετάσχει στο καρναβάλι της αλμπάνικης θεωρίας των «62 φύλων»..

 Η θρασύτητα και η προκλητικότητα της κυβερνώσας παρεούλας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη λαική νομιμοποίηση και σε προφανή αντίθεση με το φρόνημα και τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, οι συνιστώσες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, με τη συμπόρευση διαφόρων βοθροπόταμων της πολιτικής ζωής και κάποιων φαιδρών και φθαρμένων δήθεν προοδευτικών κινημάτων, αλλά και με την ένοχη ανοχή των Καμμένων και των Μητσοτάκηδων, διαρκώς προωθούν τον διαστροφικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας.

 Ποντάρουν βέβαια στην αδιανόητη και ακατανόητη έλλειψη ουσιαστικής αντίδρασης και αντίστασης των νεοελλήνων, ικανό ποσοστό των οποίων έχει προσβληθεί πλέον για τα καλά από τις νόσους του ωχαδελφισμού, δενμεμελισμού και εφησυχασμού. Κυρίως, όμως, ποντάρουν σε μια ανάξια, ψοφοδεή και συμβιβασμένη εκκλησιαστική και λεγόμενη πνευματική ηγεσία.
 Είναι πασίγνωστα τα αίσχη που λαμβάνουν χώρα στα «gay prides», και μάλιστα μπροστά σε μικρά παιδιά. Τα εν λόγω αίσχη δεν συνιστούν προσβολή της δημοσίας αιδούς; Τι πράττουν, εν προκειμένω, οι αρμόδιες αρχές, αστυνομικές και δικαστικές; Οι υπεύθυνοι των ιδρυμάτων Ωνάση και Μποδοσάκη, δεν ντρέπονται λιγάκι, που είναι χορηγοί σε αυτό το αίσχος; Έτσι τα οραματίστηκαν οι αείμνηστοι ιδρυτές τους; Ως κοινωφελή ιδρύματα ή ως ιδρύματα-χορηγούς διαστροφικών εκδηλώσεων; Εκφράζει τη βούληση της πλειοψηφίας των Αθηναίων πολιτών ο Δήμαρχος κύριος Καμίνης και γίνεται ο Δήμος της Αθήνας χορηγός του φεστιβάλ;

Ως πότε θα ανεχόμαστε την ανεξέλεγκτη κατρακύλα της κοινωνίας μας προς τον πάτο της παρακμής και της αναξιοπρέπειας; Πότε θα απαλλαγούμε επιτέλους από τον «πολιτισμικό μαρξισμό» και τις ολοκληρωτικές φιεστες επιβολής του;;
Από το Facebook του Ανέστης Η.Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: