ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΕΛΕΙΟΥΤΑΙ

   Η ''Χάρτα της Ελλάδος'', που τύπωσε το 1797 ο Ρήγας ο Βελεστινλής με εξώφυλλο τον Μέγα Αλέξανδρο, αφενός μεν δεν ήταν τυχαία επιλογή, αφετέρου επιλέχθηκε για να προσδιορίσει ιστορικά, αλλά και γεωγραφικά, τα όρια του νέου, επαναστατικού, ελληνικού κράτους.
  Η περιοχή που απεικονίζεται στη Χάρτα, σύμφωνα και με την περιγραφή του τίτλου, είναι η περιοχή που ορίζεται από τον Δούναβη και το Λιβυκό Πέλαγος κατά γεωγραφικό πλάτος και από την Αδριατική μέχρι τον Εύξεινο Πόντο κατά γεωγραφικό μήκος, μαζί με μέρος της Μ. Ασίας, τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.


Αυτή η ανυπόφορα δύσοσμη μυρωδιά προχωρημένης σηψαιμίας στο καχεκτικά γέρικο σώμα της Ελλάδας δηλώνει πια ανθρώπους που τριγυρνούν νεκροί!
Ακόμη και τα σάβανα φοριούνται, ως καουμπόικα, ψάθινα καπέλλα, σαν αυτό που φορούσε ο Κοτζιάς στην εξόδιο ακολουθία της ελληνικής Μακεδονίας.
Η ''Μακεδονοποίηση'' των Σκοπίων είναι προιόν μιας εθνικής τραβεστοποίησης, που οι εθνικά χειραγωγούμενοι μέντορές μας επιμένουν υποκριτικά, πως βάπτισαν μια φυσιολογική και άμωμη γυναίκα!
Όλος ο ντουνιάς γνωρίζει, πως η κόρη των Σκοπίων είναι ένας χειρουργικά, εκθηλυμένος ''Φρανκεστάιν'' και πως η λέξη trans πλέον δεν προσδιορίζει μόνο πνευματικά και ηθικά έκπτωτους ανθρώπους, αλλά και φτιασιδωμένα μορφώματα γεννεσιουργών ''κρατών''.
Στις Πρέσπες ο Πρωθυπουργός διακήρυξε δημόσια το ''μανιφέστο'' του Εθνομηδενισμού και εγκαθίδρυσε την τεκτονική ''επιφυλλίδα'' του κοινωνικού Διεθνισμού.



Όταν ως κόμμα, από το ΚΚΕ Εσωτερικού έως και την Ε.ΑΡ και από κει ως τον Συνασπισμό και μετά στον ΣΥΡΙΖΑ έχεις βάση της ιδεολογικής σου πλατφόσμας άτομα ηθικά έκτροπα και πνευματικά υπότροπα τύπου Jason-Αντιγόνη, είναι φυσικό επόμενο αυτά αργότερα ν΄αποκτήσουν μαξιμαλιστική δυναμική κοινωνικής '''πλειοψηφίας''. 



Ο περιγέλαστος και ενδοτικός όρος της ''Βόρειας Μακεδονίας'' σημαίνει απλά, πολύ απλά, πως υπάρχει φυσικά και νότια. Αλλά οι κομματικοί σπεκουλαδόροι και πολιτικοί ''ταριχευτές'' της μίας, ελληνικής Μακεδονίας επιμένουν, πως πρόκειται απλά για γεωγραφικό προσδιορισμό. Άντε να πεισθούν όμως οι υπόλοιποι κάτοικοι αυτής της υφηλίου, πως όταν ακούν για ''Βόρεια Μακεδονία'', δεν θα σκέπτονται φυσικά πως υφίσταται και νότια! Το θέμα είναι αρκούντως κωμικό, τσαρλατάνικο και φαρισαικό, γιατι και πάλι οι κυβερνητικοί μας ινστρούχτορες δηλώνουν ''πως δεν μας ενδιαφέρει, πως σκέπτονται οι άλλοι, αρκεί εμείς που τους αναγνωρίσαμε ως ''Βόρεια Μακεδονία'', χωρίς να έχουν σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό. Η ιδεοληψία του Στρουθοκαμηλισμού βρίσκει εδώ τους φυσικούς της αποδέκτες! Μα υπάρχει άλλη Μακεδονία και εντέλει πόσες Μακεδονίες υφίστανται αδελφοί μας πανευρωπαικοί καρπαζοεισπράκτορες και αμερικανικοί σφουγγοκωλάριοι; 

Γιατι φυσικά ουδείς τόλμησε να πει, πως τα εδάφη των Σκοπίων, αλλά και της Νότιας Βουλγαρίας ήταν Ελληνικά από αρχαιοτάτων χρόνων και βρεθήκαμε τώρα απελπιστικά μονάχοι να διαπραγματευόμαστε για όνομα ''κράτους'', το οποίο μας ανήκει! Το ''Μακεδονικό'' όμως δεν υπήρξε δημιούργημα του 20ού αιώνα, αλλά πήρε άλλη διάσταση τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο από τους Τσόρτσιλ και Στάλιν. Το ότι ''η Μακεδονία δεν ανήκει στον Ελληνικό Πολιτισμό'' είναι -κι όμως- εφεύρημα πριν ακόμη το 1800! Όταν δηλαδή άρχιζε δειλά-δειλά να κυοφορείται η ιδέα για την Ελληνική Επανάσταση. Κάποιοι που αργότερα τόνιζαν επαίσχυντα, πως επρόκειτο για... ''ταξική επανάσταση''. 

Το όνομα ''Αλέξανδρος'' εξέφραζε την οικουμενική διάσταση των Ελλήνων, όπως και το όνομα του Αυτοκράτορος και Αγίου της Εκκλησίας μας ''Κωνσταντίνου'' παρέπεμπε στην διεθνική διάσταση του Ελληνισμού στο σύνολό του. Αυτοί, που φρόντισαν να εξαφανίσουν την Ρωμανία, ως ιδέα, αλλά και ως όρο, ονομάζοντάς την απλά ''Βυζάντιο'', είναι ομότροποι, ομόσοφοι και ομόλατροι εκείνων, που λίγες μόνο δεκαετίες πριν ονόμαζαν τον Αλέξανδρο ''σφαγέα των λαών και νεκροθάφτη του ελληνισμού''!... Όταν ο Ρήγας τύπωνε την ''Χάρτα της Ελλάδος'' με εξώφυλλη χαρακτική τον Αλέξανδρο μαζί με τους στρατηγούς του Σέλευκο, Αντίγονο, Κάσσανδρο και Πτολεμαίο, ο Κοραής θρηνούσε για την νίκη του Φιλίππου στην Χαιρώνεια ''που στέρησε από τους Έλληνες την ελευθερία''! Κι όμως είναι αλήθεια για τον Αδαμάντιο Κοραή, που είπε πολύ πιο χειρότερα για την Μακεδονία, αλλά και εν γένει για την Ρωμανία και τους απόγονους Ρωμιούς, που μέσα τους συνταυτιζόταν ο Έλληνας Ορθόδοξος! 

Ο Ελληνικός Διαφωτισμός χρειάστηκε να χαράξει πολύ μελάνι για να ''εμπλουτίσει'' αργότερα τις ψευδοεπαναστατικές κυβερνήσεις του Μεσοπολέμου, που δεν ήταν τίποτ΄άλλο, από απλά, στρατιωτικά πραξικοπήματα υπό την βοήθεια βεβαίως του ελληνικού στρατού! Οι μετέπειτα κυβερνήσεις -συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων τους- έθαψαν το ''Μακεδονικό ζήτημα'', που το δημιούργησαν ξένοι, αλλά και ντόπιοι ''νεοδιαφωτιστές της Μασονίας'', έτσι ώστε αυτό να γιγαντωθεί και να επιζητεί σήμερα, άμεσα την επιλυσή του. Βρέθηκε λοιπόν ο πλέον ''άξιος'', ''έμπιστος'', αλλά το σπουδαιότερο ομόζηλος ενός επικού Εθνομηδενισμού, που θα έβαζε την υπογραφή του στο ''πιστοποιητικό θανάτου'' της Ελληνικής Μακεδονίας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο!

 Αλλά για ποιο κράτος και για ποια ονομασία συζητάμε, όταν οι πλείστες οικονομικές επιχειρήσεις στο βαλκανικό αυτό ''έκτρωμα'' κατέχονται από Έλληνες, γηγενείς υπηκόους, ακόμη (φευ) και από γνήσιους καθόλα Μακεδόνες;
Και το καταπληκτικότερον: οι αθρόες μετακινήσεις Ελλήνων Μακεδόνων στα γειτονικά Σκόπια για τις γνωστές αγορές, τα καζίνο ή γιατρούς δεν σταμάτησαν καθόλου από την ημέρα της επίσημης ελληνικής ονοματοδότησής τους! 

Συμπερασματικά: όλα συντείνουν στο αυτονόητο, στο αυταπόδεικτο και πασίδηλα οφθαλμοφάνερο, πως ο σημερινός νεοέλληνας εκδεδυμένος της Ρωμέικης Ταυτότητάς του κατήντησε σήμερα να είναι ''Εθνικός'' σε μια χώρα, που περισσότερο ''μυρίζει'' Ειδωλολατρεία, παρά Χριστιανωσύνη!
Αυτός ο Νεοέλληνας είναι το χρόνιο, χειριστικά απαύγασμα μιας ξενοκίνητης και υποκινούμενης καθεστωτικής πολιτικής κυβερνήσεων, που άγονταν και φέρονταν από την ίδρυση του νεολληνικού κράτους και εντεύθεν, ως μια παντομίμα-μαριονέτα χορεύοντας πάντα στους ρυθμούς των αιμοσταγών αποικιοκρατών και σταυροφόρων, κραταιών δυτικοευρωπαίων. 

Ο σημερινός αγνοούμενος Ρωμιός με το νεοδιαφωτιστικό ψευδώνυμο του Νεοέλληνα είναι απότοκο παιδί του Αδαμαντίου Κοραή και όλων των συν αυτώ Γραικοκτόνων, δυτικόμορφων και εκμαυλισμένων ''φιλοσόφων'' της Γαλλικής και Αγγλικής διαφώτισης, που αργά -αλλά σταθερά- πέτυχαν διαχρονικά την μετάλλαξή του σ΄έναν απορωμέικο, εθνικό ''ειδωλολάτρη''.
Στις Πρέσπες -έτσι απλά- η προδοσία της Μακεδονίας εν ειρήνη τελειώθηκε.
Εύχεσθε!


Γιώργος Δ. Δημακόπουλος
Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: