ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Μέχρι και οι δαίμονες γνώριζαν ότι τον Απόστολο Παύλο τον κάλεσε στην Ευρώπη Μακεδόνας άνδρας και όχι σκοπιανός.

 Η αποβίβαση του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ στην Νεάπολη της Μακεδονίας (την ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ των Ρωμιών και στην Καβάλα των Νεοελλήνων)

Εμείς είμαστε τόσο αθεόφοβοι που τους ξεπεράσαμε άραγε; Μη γένοιτο και όμως ...
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
«οι νονοί της πνευματικής νύκτας των Βαλκανίων πρέπει να μετακομίσουν ή να αποδεχτούν την Ιστορική ΑΛΗΘΕΙΑ»
«στο παγκόσμιο χρηματιστήριο των ιστορικών αξιών θα χάσουν και οι χορηγοί των νονών»
«το νέο όνομα που ετοιμάστηκε για σερβίρισμα στον λαό αλλά δεν θα προλάβει να εγγραφεί στο ληξιαρχείο γιατί ο ληξίαρχος του Ουρανού το έχει ήδη απορρίψει»

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ βαπτίσθηκε ήδη στις ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Να πως έχουν τα στοιχεία
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ανήρ καλεί τον Απόστολο Παύλο.
Άπειρες φορές ακούγεται η ονομασία της Μακεδονίας στην Παλαιά και Καινή διαθήκη, χιλιάδες χρόνια πριν εμφανιστεί το σπέρμα της πλάνης των σκοπιανών.


«6… κωλυθέντες υπό του Αγίου Πνεύματος λαλήσαι τον λόγον εν Ασία, 7 ελθόντες κατά την Μυσίαν επείραζον κατά την Βιθυνίαν πορεύεσθαι· και ουκ είασεν αυτούς το Πνεύμα… 
9 και όραμα διά της νυκτός ώφθη τω Παύλω· ανήρ τις ην Μακεδών εστώς, παρακαλών αυτόν και λέγων· διαβάς εις Μακεδονίαν βοήθησον ημίν.
10 ως δε το όραμα είδεν, ευθέως εζητήσαμεν εξελθείν εις την Μακεδονίαν, συμβιβάζοντες ότι προσκέκληται ημάς ο Κύριος ευαγγελίσασθαι αυτούς. 
11Αναχθέντες ουν από της Τρωάδος ευθυδρομήσαμεν εις Σαμοθράκην, τη δε επιούση εις Νεάπολιν, 12 εκείθεν τε εις Φιλίππους, ήτις εστί πρώτη της μερίδος της Μακεδονίας πόλις»(Πράξ.ιστ΄). 


Και τώρα αρχίζουν τα παράδοξα του Ουρανού.

 Άντε και τον Απόστολο Παύλο ομού με την Αποστολική συνοδεία του (τον Τιμόθεο, τον Λουκά και τον Σίλα) τους καλεί κατ όναρ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ άνδρας στην Ευρώπη, αλλά να τους «υποδέχεται» ακάθαρτο πνεύμα και να τους χαρακτηρίζει «ως δούλους του Θεού του Υψίστου, που αναγγέλουν τον δρόμον της σωτηρίας» ξεφεύγει κατά πολύ και κρίνει την δικά μας εποχή που με μιας τα παραδίδουμε όλα;

«Όταν οι απόστολοι έφτασαν στη Νεάπολη (ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ – Καβάλα) κανένας δεν ασχολήθηκε με τον ερχομό τους τις πρώτες μέρες. Οι κάτοικοι, λίγοι ντόπιοι και περισσότεροι Ρωμαίοι άποικοι, είχαν τις δουλειές τους απολαμβάνοντας τα ρωμαϊκά προνόμια που τους χορήγησε ο Αύγουστος με τη ψευδαίσθηση πως αποτελούν ένα τμήμα της Ρώμης.
Αν και το γεγονός αυτό πέρασε απαρατήρητο, η δημοσιότητα έρχεται μ’ ένα περίεργο τρόπο.
 Ο Λουκάς μας περιγράφει ότι ο μόνος κάτοικος των Φιλίππων που ενδιαφέρθηκε για την αποστολική ομάδα ήταν μια δούλη με «πνεύμα πύθωνος[9], που εξασφάλιζε με τις μαντικές της ικανότητες ένα ικανοποιητικό ποσό στους κυρίους της. Αυτή έγινε ο μόνιμος ακόλουθος του Παύλου, ο κήρυκας του έργου του.» Ιωάννη Β. Βελιτσιάνου Δρ. Θεολογίας Α.Π.Θ.

Καθώς επηγαίναμεν εις τον τόπον της Προσευχής μας συνήντησε κάποια υπηρέτρια που είχε πνεύμα μαντικόν, και με την μαντείαν έφερνε πολλά κέρδη εις τους κυρίους της. Αυτή ακολούθησε τον Παύλον και εμάς και εφώναζε,
"Αυτοί οι άνθρωποι είναι δούλοι του Θεού του Υψίστου, και σας αναγγέλουν τον δρόμον της σωτηρίας".
Αυτό το έκανε πολλές ημέρες. Ο Παύλος ήτο πολύ αγανακτισμένος και στραφείς είπε εις το πνεύμα, "Σε διατάσσω εις το όνομα του Ιησού Χριστού να βγής από αυτήν". Και εκείνην την στιγμήν εβγήκε.
Όταν όμως οι κύριοί της είδαν ότι εχάθηκε η ελπίδα των κερδών τους, έπιασαν τον Παύλον και τον Σίλαν και τους έσυραν εις την αγοράν προς τας αρχάς, και όταν τους έφεραν εις τους στρατηγούς είπαν,
"Αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι Ιουδαίοι, δημιουργούν ταραχήν εις την πόλιν μας, κηρύσσουν διδασκαλίας, τας οποίας εμείς που είμεθα Ρωμαίοι δεν επιτρέπεται να τας παραδεχθούμε ή να τας εφαρμόσωμεν".
Ξεσηκώθηκε και ο όχλος εναντίον τους, οι δε στρατηγοί τους εξέσχισαν τα ενδύματα και διέταξαν να τους ραβδίσουν. Αφού τους έδωκαν πολλά ραβδίσματα, τους έρριξαν εις την φυλακήν και παρήγγειλαν εις τον δεσμοφύλακα να τους φυλάττη καλά.
Αυτός αφού έλαβε τέτοιαν παραγγελίαν, τους έβαλε εις την πιο βαθειά φυλακήν και έδεσε τα πόδια τους εις το ξύλον για ασφάλειαν.»
Μέχρι και η πρώην δαιμονιζόμενη και νυν θεραπευμένη με την Αγιαστική Χάρη Μακεδόνισσα γυναίκα αναγγέλλει τους Αποστόλους στην Μακεδονική γη.

Ενώ εμείς τι κάνουμε ;Διαπραγματευόμαστε;
Να φοβάστε τον Λαό, όχι αυτούς που χειροδικούν άμυαλα αλλά αυτούς που φωνάζουν εσώψυχα και είναι η μεγάλη πλειοψηφία.
«Παναγία μου, τι θα γίνει μ’ αυτήν την κατάσταση;».
Να είστε σίγουροι ότι η ΠΑΝΑΓΙΑ θα έλθει και θα σκουπίσει ΚΑΛΑ.
Καιρός λοιπόν για σκούπα και φαράσι.
Όσο καθυστερεί το σκοπιανό τόσο ανοίγουν διάπλατα τα σκοτεινά παρασκήνια και βγαίνουν τα ιστορικά φαντάσματα με τους σημερινούς βρικόλακες – κομιτατζήδες της δημοκρατίας του Ίλιντεντ.
Η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης που χάνεται στο σκοτάδι είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Η Μακεδονία παράγει συνέχεια ήθος και πολιτισμό. 
ΣΤΗΝ Μακεδονία και στον ΑΘΩΝΑ αποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ
ΓΙ'ΑΥΤΌ
«Καρδιά της Ελλάδος η Μακεδονία. Καρδιά της Μακεδονίας το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. Καρδιά του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ η ΠΑΝΑΓΙΑ της Μακεδονίας»

«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν σώζει μόνο την Ελλάδα, σώζει και την ΕΥΡΩΠΗ»
Κάντε επιτέλους ένα καλό στην ΕΥΡΩΠΗ, αφήστε την να χαρεί και αυτή με τα Θαυμάσια της Μακεδονικής γης που φέρει και κρύβει και πρόκειται να εμφανίσει ( βλ ο ΕΛΛΗΝ Μεγ. Αλέξανδρος).
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: