ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Minune in cartierul Ilioupoli din Atena(Θαύμα στην Ηλιούπολη: Κάηκε εικόνα και έμειναν άθικτα τα πρόσωπα των Αγίων Αγγέλων

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα

Minune in cartierul Ilioupoli din Atena.
In seara de 4 septembrie 2019,a luat foc un apartament in cartierul Iliupoli din Atena,strada Epirou 49.
Proprietara,o batrana de 86 ani, a fost transportata la spital impreuna cu fiul ei,din cauza problemelor respiratorii.
Totusi, un pompier, a gasit icoana aceasta, unde se vede clar ca icoana a ars aproape in intregime in afara de fetele Sfintilor Ingeri!!

Θαύμα στην Ηλιούπολη: Κάηκε εικόνα από φωτιά σε διαμέρισμα και έμειναν άθικτα τα πρόσωπα των Αγίων ...
Όταν ακόμα και τα στοιχεία της φύσης σέβονται την αγιωσύνη...

Xθες το βράδυ ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα του στην οδό Ηπείρου 49, στην Ηλιούπολη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα μια 86χρονη. Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι μέσα στο δωμάτιο, βρέθηκε μια καμμένη εικόνα, στην οποία είχαν μείνει άθικτα τα πρόσωπα των Αγίων (Αγγέλων)...

Το περιστατικό περιέγραψε φανερά συγκινημένος ένας πυροσβέστης, στον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, Κώστα Σεφτελή. Δείτε τι αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο facebook:

«Η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς στο διαμέρισμα της οδού Ηπείρου στην Ηλιούπολη έχει ολοκληρωθεί με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, τον πυροσβέστη που συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή μας αφηγήθηκε αυτό που αντίκρισε στο δωμάτιο από όπου ξεκίνησε η φωτιά.
Μέσα στα αποκαΐδια, μία καμμένη εικόνα εκτός από τα πρόσωπα των Αγίων μας.
Η προσευχή μας και οι ευχές μας, συνοδεύουν την κυρία Δέσποινα 86 ετών που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και τον γιο της Χρήστο, για ταχεία ανάρρωση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: