ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Πώς είναι αυτό δυνατόν, ο αδελφός να σκοτώνει αδελφό;



   Κάθε Ουκρανός πρέπει να καταλάβει ότι αν θέλει ευλογίες για τη χώρα του, τότε θα πρέπει να διώξει με τις κλωτσιές τους Αμερικανούς. 
  Ας βασιστούν οι Ουκρανοί στους αδελφούς τους στην πίστη και στο αίμα, που είναι οι Ρώσοι. Αν επιτρέψετε αμερικανική παρέμβαση στις ουκρανικές υποθέσεις, τότε η χώρα σας δεν πρόκειται ποτέ να ανακάμψει. Δεν χρειάζεται να σκοτώσεις τον πλησίον σου … Πώς είναι αυτό δυνατόν, ο αδελφός να σκοτώνει αδελφό; Σήμερα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις αυτές με μεγάλο πόνο. Η Μονή Δοχειαρίου στέλνει πολλές προσευχές για τον ουκρανικό λαό, στον οποίο εμείς, ως μονή είμαστε πολύ ευγνώμονες.

+Γέροντας Γρηγόριος της Μονής Δοχειαρίου, Άγιου Όρους (21 Μαρτίου 2015)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ μου, μια φράση δεν μπορούμε να τη βάζουμε αποκομμένη από το πλαίσιό της και να την ερμηνεύουμε χωρίς αυτό. Έτσι κάνουν και οι κάθε λογής προτεστάντες με τα χωριά της Αγίας Γραφής, που τα ερμηνεύουν όπως θέλουν και χωρίς το υπόλοιπο πλαίσιο.

Πώς είναι δυνατόν να στηρίζετε, εμμέσως, τους Ρώσους που σκοτώνουν; ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, πάτερ, τι άλλο θέλετε; Ποιοι Αμερικανοί και ποιοι Ορθόδοξοι, μας κοροϊδεύετε;; Συγνώμη κιόλας, αλλά για όνομα του Θεού....

Τα λόγια που είπε ο γέροντας τα είπε το 2015, υπό άλλες συνθήκες και για ένα συγκεκριμένο λόγο. Είστε σίγουρος ότι θα έλεγε τα ίδια σήμερα, στο τωρινό πλαίσιο;

Ο Θεός να μας φωτίσει όλους...
Εύχεσθε...

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Αδελφέ λυπάμαι αλλά σίγουρα θα γνωρίζεις ότι από το 2014 χιλιάδες Ρωσόφωνοι της Ουκρανίαςέχουν δολοφονηθεί με τον πιο φριχτό τρόπο από τους Ναζί της Ουκρανίας(χώρια οι διωγμοί,οι βιασμοί,το γκρέμισμα εκκλησιών.Όλα αυτά υπάρχουν στο διαδύκτιο Πολύ εύκολα μπορείς να τα βρεις όπως και βίντεο.Όσο για τον γέροντα Γρηγόριο τελικά δικαιώθηκε.Οι Αμερικάνοι προκάλεσαν αυτόν τον πόλεμο και άφησαν τον Ουκρανικό λαό αβοήθητο ενώ ήξεραν χρόνια πριν ότι οι Ρώσοι δεν θα ανεχτούν αυτά που σχεδιάζουν οι Δυτικοί.

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκιο. Η Ουκρανία που έχει φυλακίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης??
Που έχει αναβαθμίσει τους ναζί ως παράγοντες της πολιτικής ζωής??
Που έχει απαγορεύσει την ρωσική γλώσσα??
Που δεν αναγνωρίζει μειονότητες??
Ή....της Ευρώπης που ποινικοποιεί ακόμα και την Τέχνη και ο,τι λέγεται υπέρ της Ρωσίας;
Της Ευρώπης που κατάσχει τον πλούτο ιδιωτών?