ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Αν τους Αγαπάτε, Βοηθήστε τους να Ελευθερωθούν και μην τους Οδηγείτε σε Χειρότερη Σκλαβιά.


Κύριοι της Προοδευτικής Αριστεράς, γνωρίζετε ότι το ίδαλμα σας ο Φιντέλ Κάστρο, αυτός που το σύνθημα του ήταν "Ισότητα για όλους τους κατοίκους του κόσμου" είχε κάνει στρατόπεδο όπου μάζεψε όλους τους Ομοφυλόφιλους για καταναγκαστική εργασία;
Γνωρίζετε τί επιγραφή υπήρχε στην είσοδο του στρατοπέδου;
Αν όχι μάθετε το "Η Δουλειά θα σας κάνει Άντρες".
Και τολμάτε σήμερα εσείς οι Ψευτοδιανοούμενοι να κατηγορείτε την Εκκλησία και τους Χριστιανούς ως Σκοταδιστές;
Γνωρίζετε πόσους Ομοφυλόφιλους βοήθησαν και βοηθούν Κληρικοί και Μοναχοί για να Ελευθερωθούν από αυτό το Πάρα Φύση Πάθος τους;
Γνωρίζετε πόσο Αθόρυβα και Σεβόμενοι την Προσωπικότητα του Ασθενούς Συνανθρώπου, γίνεται η Απελευθέρωση που τους οδηγεί στην Κατά Φύση Ζωή ή ακόμη για ορισμένους και στην Υπέρ Φύση Ζωή, την άγνωστη και άπιαστη για εμάς τους Χριστιανούς της ταυτότητας;
Ποιός λοιπόν Αγαπά και Νοιάζεται πιο πολύ για αυτούς τους Συνανθρώπους μας;
Εσείς οι οποίοι τους θέλετε να ζουν και να πεθαίνουν σε αυτή την Ασθενή Κατάσταση τους;
Στην καταναγκαστική Δουλεία των Παθών, όπως η Δουλεία του Στρατοπέδου του Φιντέλ Κάστρο ή στην Απελευθέρωση τους από αυτή;
Την Αληθινή Ελευθερία του Ανθρώπου, ΜΟΝΟ ο Χριστός μπορεί να την δώσει και κανένας απολύτως άλλος.
Αν τους Αγαπάτε, Βοηθήστε τους να Ελευθερωθούν και μην τους Οδηγείτε σε Χειρότερη Σκλαβιά
.

Χρήστος Κλητσινάρης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποιούς "κυρίους της αριστεράς μιλάμε";
Δεν υπάρχει ούτε αριστερά , ούτε δεξιά, ούτε κέντρο. Και ειδικά στην Ελλάδα.
Ένα θεάτρο για να μαγνητίζει τα βλέματα των ελαφρόμυαλων δίποδων είναι όλα αυτά. Για όσα δίποδα δεν μαγνητίζονται από το ποδόσφαιρο, τα τσοντοκάναλα, τα iPhones, και τις λοιπές βλακείες.
Όλοι δουλεύουν για τον σιωνισμό και τα υποχείριά τους, την αγγλοσαξονική μαφία.

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Δεξιά πράγματι δεν υπάρχει.Η αριστερά όμως ζει και βασιλεύει...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως το βλέπω εγώ, ούτε αριστερά υπάρχει.
Π.χ., να τι θα έπρεπε να λεει η αριστερά για τους λαθρομετανάστες και τους μετανάστες:
https://www.tribune.gr/blog/news/article/67146/alithia-doume-ti-elege-o-marx-gia-ti-metanastefsi.html

«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…..Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δεν θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα…»
- Κάρλ Μάρξ

Ή τι θα έπρεπε να λέει για την παραμονή μας μέσα στην Ε.Ε. Νομίζω ότι μόνο το ΚΚΕ θέλει να σηκωθούμε και να φύγουμε.
Ή τι θα έπρεπε να λέει για τις πολυεθνικές εταιρίες, οι οποίες σε σύγκριση με τις εθνικές εταιρίες, μένουν σχεδόν στο απυρόβλητο, ή έστω αντιμετωπίζονται σαν να είναι ίσες κι όμοιες με τις εθνικές εταιρίες.
Ή τι θα έπρεπε να λέει για τους άστεγους. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ αριστερό κόμμα να μιλάει για τους υπάρχοντες άστεγους, παρά μόνο για αυτούς που πρόκειται να γίνουν άστεγοι.
Αλλά δεν τους παρακολουθώ ποτέ πλέον, οπότε δεν ξέρω τι λένε...

Άσε που η απόσταση μεταξύ του "λέω" και του "κάνω" είναι πελώρια.

Και για να μη μιλήσουμε και για το γεγονός ότι κανείς τους δεν στέλνει τα παιδιά του σε δημόσια σχολεία, ούτε σε σχολεία σοσιαλιστικών/κομμουνιστικών χωρών, αλλά σε καπιταλιστικά σχολεία της Αμερικής και της Αγγλίας.
Ή για το γεγονός ότι αντί να καταψηφίζουν νομοσχέδια, αυτοί παίζουν τον ρόλο της πατερίτσας, άλλοτε δηλώνοντας "παρών", άλλοτε κάνοντας αποχή, και άλλοτε βοηθώντας την εκάστοτε χουντο-κυβέρνηση.

Αλλά, πέρα του τι λένε και τι κάνουν, είμαι βέβαιος ότι όλοι τους παίζουν θέατρο.
Όλος ο άξονας δεξιάς-αριστεράς υπάρχει για να καθηλώνει νοητικά τα άτομα στο ζήτημα του πόσα θα τρώει ο καθένας μας. Πράγμα που δεν έχει σχεδόν καμιά σχέση με την πολιτική ή δεν θα έπρεπε να έχει. Είναι απίστευτο πως το πιο ανούσιο πράγμα γίνεται άξονας στον οποίον κινούνται και τοποθετούνται όλα τα κόμματα.
Η δική μου άποψη είναι ότι όλοι τους παίζουν θέατρο. Δεν είναι ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε κεντρώοι. Μασόνοι από την ίδια στοά είναι, και προσπαθούν να πολώσουν και να μοιράσουν τα ανίδεα πρόβατα της Ελλάδας. Συμφωνούν σε όλα, έχουν τους ίδιους ακριβώς σκοπούς, και προσπαθούν να σύρουν όλη τη χώρα εκεί που θέλουν. Και τα καταφέρνουν μια χαρά.
Ο μόνος λόγος που οι αριστερές ιδεολογίες φαίνεται να προωθούνται και να είναι της μόδας, είναι γιατί βοηθάνε περισσότερο στην κατεύθυνση που θέλουν να μας πάνε, όχι γιατί κάποιοι είναι αριστεροί.
Εξάλλου, το να είσαι μασόνος και αριστερός, ή μασόνος και δεξιός, σύμφωνα με την γενική αντίληψη περί του τι εστί αριστερά και δεξιά στην Ελλάδα, είναι οξύμωρο. Μεγαλύτεροι καπιταλιστές και εκμεταλλευτές την ανθρωπότητας από τους μασόνους δεν υπάρχουν. Αν γινόταν μια αιματηρή "αριστερή επανάσταση" αύριο, οι μασόνοι θα έπρεπε να ήταν οι πρώτοι που θα αποκεφαλίζονταν.