ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Πως η Λιθουανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ταπείνωσε και έκανε έξαλλους τους Σκοπιανούς


Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι Σκοπιανοί το κάζο που έπαθαν από την Λιθουανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

lff Πως η Λιθουανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ταπείνωσε και έκανε έξαλλους τους Σκοπιανούς
Παραμονές του αγώνα μεταξύ των Εθνικών ομάδων πΓΔΜ- Λιθουανίας στο νεόκτιστο γήπεδο της γειτονικής χώρας, ”Φίλιππος Β’ ο Μακεδών” , οι Λιθουανοί αποφάσισαν να σπάσουν πλάκα με τους Σκοπιανούς.
Ανάρτησαν άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της Λιθουανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου όπου αναφερόταν μεταξύ άλλων πως το γήπεδο ”Φίλιππος Β’ ο Μακεδών” έχει πάρει το όνομα του από έναν Έλληνα Βασιλιά (Graiku karaliaus Filipo II vardu pavadintas nacionalinis stadionas). Το άρθρο αναδημοσιεύτηκε σε αρκετά Λιθουανικά ειδησεγραφικά sites.
Όπως καταλαβαίνετε οι Σκοπιανοί έγιναν έξαλλοι και ακολούθησαν οργισμένες ανακοινώσεις για την “τρομερή προσβολή” που υπέστησαν οι Σλάβοι των Σκοπίων από τους  Λιθουανούς.

Μάλιστα η γνωστότερη Ιστοσελίδα για το Σκοπιανό ποδόσφαιρο αποφάσισε αντί για ποδοσφαιρικά θέματα, να κάνει… μαθήματα προπαγάνδας ισχυριζόμενη πως ο “Φίλιππος Β’ κατέκτησε την Ελλάδα μετά την μάχη της Χαιρώνειας” (!!!)
Για την ιστορία o αγώνας έληξε με 1-0 υπέρ των Σκοπιανών αλλά ουσιαστικά ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ακόμα και τώρα τα Σκοπιανά ΜΜΕ ασχολούνται με την “Εθνική τους ταπείνωση” από την Λιθουανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: