ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Σεξουαλική ασυδοσία

Του Μόσχου Εμμ.Λαγκουβάρδου

Σοβαρή (ή απλά σοβαροφανής) Αθηναϊκή εφημερίδα δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα της την είδηση, ότι η μονογαμία είναι μύθος και ότι όπως διαπίστωσαν ύστερα από επιστημονικές έρευνες ειδικοί ερευνητές επιστήμονες, στη Φύση επικρατεί πλήρης σεξουαλική ασυδοσία !

Τα ζώα , κατά τους ειδικούς αυτούς επιστήμονες ( η εφημερίδα δεν γράφει τι είδους ειδικότητα κατέχουν), δεν έχουν όριο στην ικανοποίηση του σεξουαλικού ενστίκτου. Αυτό σημαίνει κατ΄ αυτούς ,ότι τα ζώα, αν δεν τους σταματήσει κάποιο εξωτερικό εμπόδιο, μπορούν να φτάσουν μέχρι το θάνατο, λόγω της σεξουαλικής ασυδοσίας τους. Τα ζώα που με το ένστικτό τους ξέρουν να φυλάγονται απ΄ τον κίνδυνο, την αρρώστια και το θάνατο, είναι εντελώς απροστάτευτα όταν πρόκειται για τη σεξουαλική τους ικανοποίηση.

Κατ΄ αρχήν τα ζώα δεν έχουν σεξουαλικές ορμές καθ΄ όλο το έτος. Έπειτα αν ήταν σεξουαλικά ασύδοτα , όπως ισχυρίζονται οι ειδικοί επιστήμονες, το ίδιο έπρεπε να είναι ασύδοτα και στις άλλες φυσικές ανάγκες τους, όπως π.χ. στην τροφή και στο πιοτό. Κι όμως τα ζώα δεν κάνουν κατάχρηση της τροφής και είναι πάντοτε μετρημένα στην τροφή και στο νερό. Ούτε τρώνε ούτε πίνουν περισσότερο από όσο έχουν ανάγκη, κι αποφεύγουν τις αφύσικες τροφές.

Αν αληθεύει ότι στη Φύση επικρατεί τέτοια σεξουαλική ασυδοσία, όπως βεβαιώνουν οι ειδικοί επιστήμονες , σημαίνει ότι οι άνθρωποι που δεν είναι σεξουαλικά ασύδοτοι πάνε κόντρα στη φύση και δεν είναι φυσιολογικοί!

Άραγε η «καλή» αυτή εφημερίδα και ακριβέστερα ο δημοσιογράφος , ο οποίος ξεσήκωσε από κάποιο «σοβαρό» έντυπο την είδηση αυτή κι ο αρχισυντάκτης, που για να της δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα, την έβαλε στην πρώτη σελίδα, γνωρίζουν ότι οι ιδέες αυτές , ότι ο άνθρωπος είναι μια μηχανή, όπως τα ζώα, είναι ιδέες που πρόβαλε και εφάρμοσε ο Ναζισμός, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα σε όλο τον κόσμο;

Ο άνθρωπος-μηχανή (υπεράνθρωπος) είναι πολύ χειρότερος απ΄ τα άγρια ζώα. Ενώ εκείνα έχουν το ένστικτό τους να τα προστατεύει απ΄ την ασυδοσία, ο άνθρωπος αν δεν έχει το λόγο, με τον οποίο θέτει ηθικά όρια στη δύναμη και ειδικότερα στα ζωικά του ένστικτα, κατρακυλάει σε αφάνταστη αγριότητα , την οποία στρέφει εναντίον του εαυτού του ή εναντίον των συνανθρώπων του.
Τι μανία κατέλαβε πολλούς που επείγονται να αποδείξουν τι είναι φυσιολογικό και τι δεν είναι φυσιολογικό στον άνθρωπο, με το να τον παραβάλλουν άλλοτε με μηχανή κι άλλοτε με ζώο; Είναι η ανθρώπινη φύση όπως είναι η ζωώδης; Μήπως ξεχάσαμε πώς γίνεται ο άνθρωπος, όταν χάσει την ανθρώπινη ουσία (την ανθρωπιά του) και κατέχεται από τα ένστικτα του ζώου;

Γνωρίζει ο απλός άνθρωπος, ενημερώνεται απ΄ την «καλή» εφημερίδα ο απλώς αναγνώστης που την αγοράζει , πώς σκέφτονται αυτοί που προπαγανδίζουν ιδέες ναζιστικές; Διαβάζουμε σε εφημερίδες και σε περιοδικά, πως δεν είναι μύθος μόνο η μονογαμία, αλλά κι ο γάμος μύθος είναι και η οικογένεια επίσης και η σχέση γονέων και παιδιών! Ενώ η πραγματικότητα είναι η σεξουαλική ασυδοσία, που θεωρεί θεμιτή ακόμα και την αιμομιξία, την πορνεία,( όπως είναι ο συμβατικός γάμος) κλπ.

Γνωρίζει αυτά τα πράγματα ο απλός φορολογούμενος πολίτης, ο απλός ψηφοφόρος και τα αναλογίζεται όταν ακολουθεί άκριτα κι αβασάνιστα κάποια πολιτικά κόμματα , χωρίς να εξετάζει σε τι πιστεύουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ζητούν την ψήφο του και που διαχειρίζονται τον πλούτο της χώρας του;/moschoblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: