ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Μοναδική ιστοσελίδα μας προσφέρει εικονική περιήγηση 360° του Αγίου Όρους, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να το «επισκεφθούν»!

Από το εισαγωγικό σημείωμα του διαχειριστή:


Πριν αναφερθούμε στο Έργο μας θα θέλαμε από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε με απόλυτο σεβασμό όλους εκείνους τους άγιους γέροντες και μοναχούς, που μας έδωσαν την ευλογία τους να φωτογραφίσουμε τις Ιερές Μονές, τις Ιερές Σκήτες και τα Ιερά Κελλιά του Αγίου Όρους με σκοπό να προβάλλουμε τον αγιορείτικο μοναχισμό και την ορθόδοξη μοναστική πνευματικότητα, προς δόξαν Θεού.
Η εταιρεία μας ξεκίνησε τα τελευταία 3 χρόνια την δημιουργία ενός μοναδικού για τα παγκόσμια δεδομένα project με θρησκευτικό αλλά και ιστορικό χαρακτήρα, της παρουσίασης δηλαδή όλων των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους αλλά και αρκετών Ιερών Σκητών-Κελιών, μέσω Εικονικής Περιήγησης 360 μοιρών.
Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου ιστορικού ντοκουμέντου που θα παραμένει αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο. Αυτό πραγματοποιείται με την δημιουργία ενός ιστότοπου, του mountathos360.com, μέσα από τον οποίο θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση (χωρίς κάποια χρέωση) προς όλους τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι θα μπορούν με τον τρόπο αυτό να “επισκεφτούν” το Άγιον Όρος. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε όλους όσους επί παραδείγματι: α) δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, β) είναι άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (π.χ. Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, και γ) είναι γυναίκες (απαγόρευση εισόδου λόγω του Αβάτου), να δουν και να “επισκεφτούν” το Άγιον Όρος για πρώτη φορά στη ζωή τους.
Μέσα στον ιστότοπο υπάρχει η δυνατότητα να διαβάζει ο χρήστης ιστορικά στοιχεία για κάθε Ιερή Μονή, Ιερή Σκήτη και Ιερό Κελλί που θα περιηγείται.


Με τη χάρη του Θεού ευελπιστούμε ότι στο μέλλον η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτιστεί με περισσότερο φωτογραφικό υλικό και ιστορικές πληροφορίες έτσι ώστε να γίνει πιο ενημερωτική για τον ενδιαφερόμενο επισκέπτη...

Πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: