ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Με τη Σμύρνη στη φανέλα αγωνίζεται ο ΑO ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ



ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!


Συνήθως τέτοιες εμφανίσεις είναι συλλεκτικές αλλά οι υπεύθυνοι της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ Καισαριανής αποφάσισαν πως τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν χρέος να αγωνιστούν όλη τη σεζόν με την εικόνα της καταστροφής της Σμύρνης στη φανέλα τους.
 Ο ιστορικός ποδοσφαιρικός Σύλλογος των Μικρασιατών της Καισαριανής που αναγεννήθηκε μόλις τα τελευταία χρόνια, με νέους ανθρώπους τόσο στη διοίκηση όσο και στα τμήματα των ακαδημιών καταφέρνει να πρωταγωνιστεί στις τοπικά πρωταθλήματα και σήμερα αγωνίζεται στην Α” κατηγορία της Αθήνας.


 Ο Σύλλογος εμπνέεται από μια νέα φιλοσοφία που δεν είναι μόνο καθαρά αθλητική. Οι ανθρωποί του κατανοούν ότι φέροντας αυτόν τον βαρύ τίτλο, δεν αποτελούν μόνο κομμάτι της ιστορίας της Καισαριανής, αλλά κομμάτι της ιστορίας όλων των Προσφύγων της Μικράς Ασίας και κάθε τους ενέργεια είναι ελάχιστος φόρος τιμής για εκείνους που άφησαν τις ζωές τους αλλά και για εκείνους που ξεριζώθηκαν από τις πολυαγαπημένες πατρίδες.
 Πρόσφατα έδωσαν νέες ονομασίες στα τμήματα υποδομής. Οι πολυπληθείς Ακαδημίες τους πλέον δεν έχουν νούμερα αλλά ονόματα πόλεων της Μικράς Ασίας. Αττάλεια, Ικόνιο, Νίκαια, Καισάρεια, Αιβαλί, Τραπεζούντα, Πέργαμος, Φιλαδέλφεια, Βουρλά, Σμύρνη, Αμάσεια, Χαλκηδόνα, Εφεσος, Προύσα, Μάκρη, Νικομήδεια είναι πλέον τα ονόματα με τα οποία τα παιδιά εγγράφονται στα τμήματα των Ακαδημιών που συγκαταλέγονται στις καλύτερες της Αθήνας .

Φέτος είχαμε χρέος μας απέναντι στους φιλάθλους μας να δημιουργήσουμε με ξεχωριστή εμφάνιση για την πρώτη μας ομάδα και στη συνέχεια για τις ακαδημίες μας, μια ιστορική εμφάνιση με σημείο αναφοράς την Σμύρνη και τις τελευταίες σκηνές της καταστροφής και του δράματος της προσφυγιάς των προγόνων μας, τόνισε στο Δίκτυο Μικρασιάτης ο πρόεδρος του Μικρασιατικού Δημήτρης Αναγνώστου.

Ο Μικρασιατικός είναι νέα ομάδα, με πολλά παιδιά στις ακαδημίες μας. Καταφέραμε τα δύο προηγούμενα χρόνια να κάνουμε πρωταθλητισμό, ανεβήκαμε στην πρώτη κατηγορία της Αθήνας και φιλοδοξούμε νας μας αγκαλιάσουν όλοι οι φίλαθλοι που έχουν μικρασιατική καταγωγή και να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε τονίζει, ο Γενικός Διευθυντής Βαγγέλης Ζαγοράκης.

Είμαστε από τις πολυπληθέστερες ακαδημίες στην Αθήνα, με πάνω από 250 παιδιά, είμαστε νέοι με όρεξη να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τα παιδιά αθλλητικά αλλά και να διαμορφώσουμε σωστούς χαρακτήρες. Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι οι οποίοι αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους και μπορεί να είμαστε ερασιτεχνικός Σύλλογος αλλά προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και να βελτιωνόμαστε καθημερινά, τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής και υπεύθυνος των ΑκαδημιώνΚώστας Σταμπουλίδης.

1 σχόλιο:

Κυθήριος είπε...

Μπράβο σας,είστε αξιαίπενοι,συνεχίστε με δύναμη την πολύ όμορφη προσπάθειά σας!