ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Το χρώμα της βαρβαρότητας είναι το κόκκινο

Αποτέλεσμα εικόνας για gulags communists
Σαν σήμερα ξεκίνησε η Οκτωβριανή Επανάσταση, η εφαρμογή στην πραγματική ζωή της μεγαλύτερης και πιο γενοκτόνας ουτοπίας της Ιστορίας.

Μία ψευτοθρησκεία χωρίς Θεό, με υπεσχημένο ανύπαρκτο επίγειο παράδεισο, και ιερατείο. Καμμία ιδεολογία η αληθινή θρησκεία δεν σκότωσε περισσότερους ανθρώπους στο κόσμο από όσους σκότωσε η αριστερά. Κανείς δεν σκότωσε περισσότερους κομμουνιστές, σοσιαλιστές ή αναρχικούς από όσους σκότωσαν οι ίδιοι οι κομμουνιστές. Κινητήρια δύναμη της αριστεράς το μίσος, ο κοινωνικός και προσωπικός φθόνος, τα κατώτερα ένστικτα των ανθρώπων. Εκατόμβες αμάχων, πλουσίων φτωχών, ακομη και των δικών τους που διαφώνησαν, στην Ρωσία, στην Κίνα, στην Ανατολική Ευρώπη, στην Ελλαδα, όπου απέκτησαν έστω και προσωρινή εξουσία σε ένα χωριό.
Σχετική εικόνα
 Εχθρός του Ανθρώπου, πρωτοξάδερφα με τον Εθνικοσοσιαλισμό, άλεσε σαν μηχανή του κιμά εκατομμύρια. Στην πρώην Ρωσική Αυτοκρατορία, τα κύματα βίας εξόντωσαν πάνω από 20.000.000. Πρώτα επί Λένιν κι ύστερα επί "Πατερούλη". Ο Στάλιν το έκανε βιομηχανία, με ποσοστώσεις, γιατρους, μηχανικούς, Εθνότητες, τους ίδιους του συντρόφους του. Την Ουκρανία και τους αγρότες της τους τιμώρησε με οργανωμένη γενοκτονία από πείνα, το Χολοντομόρ. Το 1938 είχε ήδη σκοτώσει τα 3/4 της Κεντρικής Επιτροπής που τον εξέλεξε. Η ληστρική συμμαχία του με τον Χίτλερ, με το Σύμφωνο Ριμπεντροπ - Μολότωφ, η από κοινού εισβολή στην μαρτυρική Πολωνία, οι ντροπιαστικοί επινίκιοι χοροί SS και κομμουνιστών κομισαρίων και ο διαμοιρασμός της Πολωνίας, είναι μία μόνο από τις σελίδες αίσχους της κομμουνιστικής βαρβαρότητας.Το Κατύν, η σφαγή του ανθού των Πολωνών Αξιωματικών και διανοουμένων αιώνιο μνημείο φονικής κομμουνιστικής κτηνωδίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για εμφυλιος προδοσια κκε
 Τις μεταφυτευμένες μισάνθρωπες και αντεθνικές ιδεοληψίες των μπολσεβίκων τις πλήρωσε κι ο Ελληνισμός. 
Ή εντενταλμένη παραφυάδα τους, το ΣΕΚΕ, "μπαμπάς" του ΚΚΕ, προδοτικά υπέσκαπτε το ηθικό του αγωνιζόμενου Έθνους στην Μικρά Ασία, όπου ο Λένιν κι ο Τρότσκυ έδιναν χρήμα και όπλα στον Κεμάλ, δάσκαλο του Χίτλερ. 
Πρακτόρευαν τον "Μακεδονικό" σωβινισμό στον Μεσοπόλεμο και στην Κατοχή καπηλευόμενοι τον πατριωτισμό του λαού, παγιδευσαν χιλιάδες πατριώτες, με κρυφή αντζεντα την κατάκτηση της εξουσίας και την απόσπαση εθνικού εδαφους, οδηγώντας την χώρα σε παρατεταμένο χωριστικό πόλεμο για την καταστολή της κομμουνιστικής ανταρσίας.
 Αντί να παρελαύνουμε νικητές στο Βερολίνο και να ανασυγκροτούμε την χωρα, τιμωρώντας παραδειγματικά τους δοσίλογους, πολεμούσαμε συμμορίες κατσαπλιάδων, που ήθελαν τα σύνορα μας στην Λάρισα και ξόδεψαν περισσότερες σφαίρες κατά Ελλήνων παρά κατά των κατοχικών δυνάμεων. Ξέπλυναν, δοσίλογους και κουκουλοφόρους, αφού το κράτος, μπροστά στον θανάσιμο κίνδυνο, αναζήτησε κάθε χέρι που μπορούσε να κρατήσει όπλο.

Είναι ένα είδος φανατικών ιαχωβαδων, που όμως λατρεύουν την βία, φανατικοί, που στο όνομα του "ανθρωπισμού" τους δολοφονούν ανθρώπους, στο όνομα της ελευθερίας καταλύουν κάθε έννοια ελευθερίας και στο όνομα της δικαιοσύνης εφαρμόζουν τις μεγαλύτερες αδικίες.Αν η βαρβαρότητα θα είχε χρώμα, είναι το κόκκινο.
Οτιδήποτε μη ανθρωποκεντρικό και χωρίς απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, οδηγεί μαθηματικά στην βαρβαρότητα και στο σφαγείο...

2 σχόλια:

Koroneos είπε...

Πλήρεις και εμπεριστατωμένες οι πληροφορίες και πραγματικά τα παραπάνω στοιχεία!Πρέπει να τα αναφέρουμε τακτικά,για να καταλάβει,επιτέλους,ο Έλληνας"τι σημαίνει κόκκινος φασισμός"!!!

Γεωργός... είπε...

Τις αγνότητας λευκό και της ελπίδας γαλανό..σαν θάλασσα με ΟΥΡΑΝΌ...