ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Σάλος, λέει, για τις αφίσες εναντίον των εκτρώσεων στο Μετρό!


 Ναι, κατά τους λογής ‘‘προοδευτικούς’’ το να’σαι εναντίον του φόνου ανυπεράσπιστων μωρών στις κοιλιές των μανάδων τους είναι ‘σκοταδισμός’ και ‘Μεσαίωνας’* Αυτός είναι ο προοδευτισμός τους!
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και η τεράστια δυσανεξία τους στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Αυτοί, οι τόσο ‘‘απελευθερωμένοι’’ και ‘‘προοδευτικοί’’, είναι υπέρ της λογοκρισίας όταν πρόκειται για αντίθετες γνώμες.
Αν είναι τόσο σίγουροι για το ότι έχουν το δίκαιο με το μέρος τους, τι φοβούνται; Ας βγάλουν και αυτοί αφίσες με δικά τους επιχειρήματα. Γιατί αυτές οι παραληρηματικές αντιδράσεις εναντίον της ελευθερίας έκφρασης;
Δεν έχουν όμως επιχειρήματα. Το ξέρουν και οι ίδιοι. Τους το φωνάζει συνέχεια η καταχωνιασμένη έσω φωνή της ευθυκρισίας που διαθέτουν, ως άνθρωποι που είναι. Τους το υπομιμνήσει ακατάπαυστα η φωνή αυτή που έχουν καταστείλει και φυλακίσει εντός τους αλλά δεν έχουν δυνηθεί να εξαφανίσουν. Απλούστατα, διότι η Αλήθεια δεν πεθαίνει. Είναι φύσει αθάνατη!
Τους ενοχλούν ανυπόφορα τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς. Διότι είναι αληθή και είναι συντριπτικά. Και επειδή, σαφώς, ρίχνουν φως στην τρομερή –ατομική αλλά και συλλογική- ενοχή των εκατομμυρίων φόνων ανυπεράσπιστων ανθρώπων! Επειδή ανασύρουν από την λήθη την τρομερή αυτή ενοχή!
Είναι κάτι που το υπογραμμίζουμε πάντα στις αναρτήσεις μας εδώ: όλη αυτή η προοδευτικατζούρα δεν είναι τι άλλο παρά ένα ‘μακιγιάζ’ για τις χειρότερες των ολοκληρωτικών τάσεων. Τα γεγονότα βοούν αφ’εαυτών τους για την πραγματικότητα αυτή. Πρέπει να’χει παραλύσει εντελώς η ψυχική και νοητική ακοή του ανθρώπου για να μην το διακρίνει. Και ξέρετε τι είναι αυτό που παραλύει την ακοή αυτή: η τερατώδης εγωπάθεια!
*Καμιά σχέση δεν είχε, φυσικά, ο Μεσαίωνας με ό,τι αυτοί νομίζουν, μεσ’ την τεράστια ιδεολογική πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί (θέλοντας, βέβαια, να την υποστούν). Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Dimitri Lalushi

Δεν υπάρχουν σχόλια: