ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Τα πολιτικά κόμματα προσβάλουν το Ισλάμ και το Κοράνι



 ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ  διαπιστώσαμε πόσο αξιοθρήνητο  είναι το σημερινό πολιτικό σύστημα αφού απαγόρευσε πρίν λίγο την με κάθε δημοκρατικό  και επιστημονικό  τρόπο ενημέρωση για την προγεννετική ζωή του Εμβρύου που αποτυπωνόταν σε αφίσσες που είχαν αναρτηθεί στο ΜΕΤRO με σκοπό την διακριτική αποτροπή των εκτρώσεων . (https://fimotro.gr/kateveni-i-diafimisi-kata-ton-ektroseon-apo-to-metro/)
Και για εμάς μεν τους  Χριστιανούς ισχύει το: «μαθημένο το βουνό από τα χιόνια» αφού πάντα μας απορρίπτανε ως γραφικούς επενδύοντας  στην εσαεί παθητικότητά μας.
Τώρα όμως προχωρούν και ένα βήμα παραπάνω προσβάλοντας το ΙΣΛΑΜ  και το ΚΟΡΑΝΙ το οποίο απαγορεύει τις εκτρώσεις των εμβρύων που είναι  δικαίωμά τους  να βγουν  στη ζωή άθικτα.

Αναφέρεται συγκεκριμένα:
القيام بها إلحاق ضررٍ به، ومن هنا فقد حرّم الإسلام قتل الجنين أو تعريضه للأذى، فهو جسدٌ يتخلّق، وخلاياه تتكاثر، وأعضاؤه تتشكّل، ومن حقّه أنْ يخرج إلى الحياة سالماً معافى، فما حكم
Δηλαδή:
«Το Ισλάμ απαγορεύει να σκοτωθεί το έμβρυο ή να  εκθέτει σε βλάβη, καθώς είναι ένα σώμα που δημιουργείται ,τα κύτταρα του πολλαπλασιάζονται και τα όργανα του σχηματίζονται , γι΄αυτό και είναι δικαίωμά του να βγει στη ζωή άθικτο.»


π.Διονύσιος Ταμπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: