ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Οι σιωπηλές κραυγές εκατομμυρίων βρεφών είναι αυτές που θα δικάσουν τούτο το κόσμο

 

  Υπάρχουν γυναίκες που η άμβλωση γι αυτές ήταν μια πολύ οδυνηρή απόφαση και θρήνησαν γι αυτή. Γυναίκες, οι οποίες σε άλλους χρόνους, υπό άλλες συνθήκες να μην είχαν πάρει αυτή την αποφαση. Γυναίκες που δεν έπαψαν να σέβονται την ανθρώπινη ζωή γι' αυτό και ξέρουν να σωπαίνουν τέτοιες στιγμές.
   Οι υπόλοιποι , άντρες και γυναίκες που νιώθετε πως έχετε την εξουσία απέναντι στη ζωή και στο θάνατο , που λυσσάτε στη κυριολεξία για το πιο απάνθρωπο "δικαίωμα", να αφαιρείται η ζωή του πιο ανυπεράσπιστου και αδύναμου πλάσματος στο όνομα της αυτοδιάθεσης, φανερώνετε το μαύρο σκοτάδι της ανθρωπότητας. Λίγη ντροπή ρε σεις!
  Όσο όμως και να ουρλιάζετε, οι σιωπηλές κραυγές εκατομμυρίων βρεφών είναι αυτές που θα δικάσουν τούτο το κόσμο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πιο φρικτό και αποτροπιαστικο θέαμα από τις αγεννητα αυτά μωρά τα οποία κάποιοι/ες αποφάσισαν ελαφρά την καρδία να μη γεννηθούν ποτέ. Είναι βαρύτατο αμάρτημα. Είναι εγκληματική πράξη. Αφαιρεις το δικαίωμα από μια ανθρώπινη ύπαρξη που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του να ζήσει. Να έρθει στον κόσμο και να δημιουργήσει ότι ο Θεός έχει αποφασίσει για εκείνη την ψυχούλα. Είμαι γυναίκα και δη μητέρα και πονάει η ψυχή μου κάθε φορά που διαβάζω τέτοια άρθρα. Κλαίει η ψυχή μου... Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αφαιρείτε ζωή... είστε στυγνοί δολοφόνοι...