ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Να πεις στον πνευματικό σου,πως όταν του ζητήσει κάποιος ευχή υπέρ υγείας ,να τον στείλει στο γιατρο..!

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Α.Τ.ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Έτσι όπως τίθεται το θέμα, από το περιστατικό, θεωρώ ότι αφήνει αρκετά κενά. Θα μπορούσε να δοθεί η απάντηση: «Κι εσύ, αν σπάσεις το πόδι σου, ή αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό, πάνε στον Πνευματικό.» Το συγκεκριμένο θέμα, του εμβολιασμού, λίγο πολύ, όλοι αντιλαμβανόμαστε τους λόγους, είναι μεν ιατρικό, αλλά είναι σαφώς και πνευματικό.
Υπάρχουν όμως θέματα υγείας που ο Πνευματικός αποδέχεται τα του ιατρού. Ας μην τα απολυτοποιούμε. Και εκεί ο πνευματικός βάζει κάποια όρια στην οικονομία. Εμένα, για λόγους υγείας, ο Πνευματικός μου επιτρέπει να κρατάω άλαδο, ελάχιστες ημέρες του έτους. Και για αυτές τις ημέρες μου έδωσε ευλογία, κάποιες φορές, να μην κρατάω άλαδο. Κάποιες μέρες νηστείας πίνω γάλα. Όχι όμως ημέρες νηστείας να τρώω κρέας, μιας και τα προβλήματα υγείας μου δεν απαιτούν συχνή κατανάλωση κρέατος, αλλά λαδιού.

Ανώνυμος είπε...

Ντάξει το #αληθινοσυμβαν υπαινίσσεται ή μάλλον λέει ευθέως ότι ο σωστός ο πνευματικός θα σου πει "πέτα τα αντικαρκινικά, θα σου διαβάσω εγώ μια ευχή υπέρ υγείας σπέσιαλ, περδίκι θα γίνεις". Ψιλά γράμματα όμως, τα συνθήματα να βγαίνουν.