ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Aν ελέγξεις τις ψυχές των ανθρώπων, τότε ο έλεγχος όλων των άλλων πραγμάτων είναι παιχνιδάκι.


Η οικειοποίηση του ανθρώπου και όχι απλώς των υλικών αγαθών είναι ο στόχος της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.
  Το επόμενο στάδιο της διαλεκτικής του συστήματος είναι η συνεχής παραμονή της κοινωνίας σε καταστάσεις αναποφασιστικότητας και αμφιθυμίας μεταξύ δύο ή περισσότερων διαρκώς μεταβαλλόμενων κακών ή ελεγχόμενων "πλευρών". 
 Η συνεχής ασάφεια, η αδιάκοπη αμφιταλάντευση και η ρευστότητα της προσωπικότητας σε σημείο που κανένα τμήμα της να μην είναι πλέον στέρεο, είναι χαρακτηριστικά του νέου ανθρώπου. Όσο περισσότερο αυξάνονται αυτά, τόσο πιο βαθιά γίνεται η μετάλλαξη της ανθρώπινης φυλής μας προς τον άνθρωπο-προϊόν-σκλάβο της νέας εποχής.

  Τίποτα στην ψυχολογία του νέου ανθρώπου δεν πρέπει να είναι σταθερό και τίποτα στην καθημερινή του ζωή δεν πρέπει πλέον να παραμένει ένα σταθερό στήριγμα, ακόμη και αν αυτό το στήριγμα είναι κακής ποιότητας. 
Γι' αυτό θα δείτε ότι κάθε κοσμοθεωρία, θρησκεία ή ιδεολογία που πρεσβεύει οτιδήποτε αντικειμενικό θα δέχεται ανελέητη επίθεση, μέχρι να διαβρωθεί σε σημείο που να μην είναι πλέον - ακριβώς επειδή είναι πλέον ρευστή και διφορούμενη όπως οτιδήποτε άλλο - διακριτή ακόμη και από τον υποτιθέμενο αντίπαλό της. 

 Ο χριστιανισμός (όπως τον αντιλαμβάνονται οι αφελείς και αμόρφωτες μάζες) θα εξισωθεί με τον σατανισμό στις ψυχές των ανθρώπων, και ο πιο ακραίος αυταρχισμός θα εξισωθεί με τον πιο ακραίο ελευθερισμό στα μυαλά των ανθρώπων, και όλες οι προτιμήσεις του τρόπου ζωής θα εξισωθούν στην ηλίθια επιπολαιότητά τους, μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο. 
Το καλό θα εξισωθεί με το κακό και το αντίστροφο, ανάλογα με τις ιδιοτροπίες των ελεγκτών μας.

 Ειδικότερα, αυτό που πρέπει να κατεδαφιστεί δεν είναι μόνο υλικό ή ιδεολογικό, αλλά ο πυρήνας της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου. Κάθε πράγμα θα αντικατασταθεί από τη νέα του εκδοχή, δηλαδή αυτό που είναι πλέον ασαφές, θολό και διαρκώς μεταβαλλόμενο σύμφωνα με τις επιθυμίες των δημιουργών της διαλεκτικής του συστήματος. Επομένως, και ο ίδιος ο άνθρωπος θα αντικατασταθεί από τη νέα του εκδοχή.
 Κάθε άνθρωπος που επιδεικνύει έναν ορισμένο συντηρητισμό σε σχέση με τις πεποιθήσεις του (ειδικά εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως αντισυντηρητικοί, οι οποίοι γνωρίζουμε ότι είναι οι πιο συντηρητικοί από όλους) , θα γίνει εχθρός του συστήματος, το οποίο θα τον πολεμήσει μέχρι να τον μετατρέψει είτε στο ρευστό υποκείμενο που χρειάζεται να είναι, είτε, αν δεν το καταφέρει, να τον κάνει θύμα της "ευγονικής" διαδικασίας. Από αυτή την άποψη, όποιος έχει σταθερές απόψεις είναι, είτε το θέλει είτε όχι, τουλάχιστον προσωρινά, ένας εν δυνάμει σύμμαχος εναντίον του συστημικού εχθρού, μαζί με όλους εκείνους που μπορεί να μην έχουν τις ίδιες απόψεις, αλλά έχουν το κοινό χαρακτηριστικό να παραμένουν σταθεροί στις δικές τους.

  Ο στόχος δεν είναι να εγκαταστήσουν κάποια ελίτ που θα εφαρμόσει κάποια ιδεολογία ή θρησκεία που τυχαίνει να μισείτε ή να φοβάστε. Ο στόχος είναι να καταργηθούν τα πάντα όπως είναι σήμερα, ώστε να ξεκινήσει μια νέα φεουδαρχία, μια ψυχο-φεουδαρχία, όπου αντί για την κλασική φεουδαρχία που νοιαζόταν μόνο για την ιδιοποίηση της υλικής γης, οι νέοι φεουδάρχες θα ιδιοποιηθούν μαζικά τις ίδιες τις ψυχές των ανθρώπων, ώστε να μπορούν να τις οργώσουν πνευματικά, όπως επιθυμούν να σπείρουν τους πνευματικούς σπόρους που θέλουν να σπείρουν κατά περίπτωση. Γνωρίζουν πλέον, ότι αν ελέγξεις τις ψυχές των ανθρώπων, τότε ο έλεγχος όλων των άλλων πραγμάτων είναι παιχνιδάκι.

  Τίποτα που δημιουργήθηκε από απλούς ανθρώπους δεν θα σας σώσει από αυτό που έρχεται. Καμία ιδεολογία, καμία φιλοσοφία, κανένα πρακτικό σύστημα που επινοήθηκε από την ανθρωπότητα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στη διαβρωτική δύναμη της εωσφορικής νέας τάξης πραγμάτων, επειδή ο κύριος στόχος δεν είναι πρώτα και κύρια αυτά τα πράγματα, αλλά η ίδια η ανθρώπινη φύση, μέσω της οποίας είναι εύκολο να διαβρωθεί οτιδήποτε άλλο. Η προσκόλληση στις παλιές ανθρώπινες ανεπαρκείς κατασκευές σας το μόνο που θα καταφέρει είναι να γίνετε περισσότερο ορατός στόχος και θα επιταχύνει τον αφανισμό σας.

 Τα αντίδοτα σε αυτή την επερχόμενη κόλαση είναι απλά: Ζώντας με αντικειμενική ηθική και ασκώντας ήρεμη προσήλωση στην Αλήθεια που είναι ο Αληθινός Ζωντανός Θεός μας. Ποιος πραγματικά έχει το θάρρος και την τόλμη να παραμείνει αντικειμενικός και σταθερός στην Αλήθεια, σε μια κοινωνία που έχει βαφτιστεί σε απέραντες θάλασσες ψεύδους και τείνει στην απόλυτη ασάφεια και αμφίσημη ρευστοποίηση των πάντων; Μόνο ο Θεός το γνωρίζει αυτό. Γνωρίζω όμως ότι αυτός που θα το πετύχει αυτό, μόνο αυτός, θα είναι ένας αληθινός και ουσιαστικός "επαναστάτης".
Stavros Kats./Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: