ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ρωσικό δικαστήριο διέταξε την καταστροφή ρωσικής έκδοσης του Κορανίου

Την έντονη διαμαρτυρία του αρχιμουφτή της Ρωσίας Ravil Gainutdin προκάλεσε η απόφαση επαρχιακού δικαστηρίου στη Ρωσία που διέταξε την καταστροφή συγκεκριμένης μετάφρασης του Κορανίου στη ρωσική γλώσσα εξαιτίας εξτρεμιστικών χαρακτηριστικών.
Σε μια ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν που δημοσιεύτηκε χθες, ο μουφτής χαρακτηρίζει την απαγόρευση, προκλητική ενέργεια.Το Κοράνι είναι διαθέσιμο στη ρωσική γλώσσα, αλλά το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η συγκεκριμένη μετάφραση του Elmir Kuliyev, που δημοσιεύτηκε στην Σαουδική Αραβία το 2002, παραβιάζει τον ομοσπονδιακό νόμο που απαγορεύει την κυκλοφορία κειμένων που θεωρούνται εξτρεμιστικά.
Ο Μουφτής στην διαμαρτυρία του αναφέρει πως οι Ρώσοι μουσουλμάνοι έχουν συγκλονιστεί από την απόφαση και ζήτησε την ανάκληση της. Σημείωσε μάλιστα πως για τους μουσουλμάνους η καταστροφή του Κορανίου είναι εξωφρενική πράξη.

1 σχόλιο:

Ali Al-Yunani είπε...

Τα παράδοξα του Κορανίου;
http://alialyunani.wordpress.com/2013/04/26/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85/