ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Με τα εμβλήματα των Παλαιολόγων υποδέχθηκαν οι Σέρβοι τονΈλληνα αρχηγό ΓΕΕΘΑ

 Με τα συγκινητικά Βυζαντινά εμβλήματα των Παλαιολόγων, τον Δικέφαλο και τα 4Β,υποδέχτηκαν οι Σέρβοι τον Έλληνα Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην ξεχασμένη
παλαιά Σύμμαχο, πουτα καθιέρωσε από το 2004 στο εθνόσημό της!
   Ένας ολόκληρος αδελφός λαός και στρατός, έχει υιοθετήσει τα δικά μας παλαιά εθνόσημα της Αυτοκρατορίας της Πόλης! Ένας λαός, από τον οποίο προερχόταν ηεξελληνισμένη δια της ελληνικής παιδείας Σερβίδα μητέρα του τελευταίου Αυτοκράτορά μας Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, η Ελένη Δραγάζη, που μετέπειτα έγινε μοναχή και αγίασε με το όνομα Υπομονή! Η μνήμη της μάλιστα εορτάζεται και στις 29 Μαΐου...
   Και είναι πραγματικά συγκινητικό, εκείνα που εμείς ξεχάσαμε και παραμερίσαμε -παραδομένοι στα τουρκικα σήριαλ, αιχμάλωτοι του Δυτικισμού, του Λενινισμού και του ΝεοΝαζισμού - κάποιοι άλλοι να τα τιμούν και να αναδεικνύουν!
 Αυτά τα δοξασμένα ελληνικά εθνόσημα της αδελφής Σερβίας,υποδέχτηκαν τον Έλληνα Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά τη συνάντησή του με τον ομόλογό του Αντιστράτηγο Λιούμπισα Ντίκοβιτς!

   Την Παρασκευή μάλιστα ο Αρχηγός κατέθεσε στεφάνι στο Κοιμητήριο του Πίροτ, όπου βρίσκονται οι τάφοι 358 Ελλήνων Αξιωματικών και Οπλιτών της 3ης Μεραρχίας, που έπεσαν κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου!Τότε που η Ελλάδα έσωσε τη Σερβία και φιλοξένησε ολόκληρο τον Σερβικό Στρατό στην Κέρκυρα και κατόπιν στη Θεσσαλονίκη!
   Δυστυχώς το κρατίδιο των Σκοπίων και οι Νατοϊκοί βομβαρδισμοί της Σερβίας,εμπόδισαν την ύπαρξη κοινής μεθορίου και κοινών στρατιωτικών ασκήσεων με τα λάβαρα του Παλαιολόγου και της αιώνιας Ορθοδοξίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: