ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τελικά επιβεβαιώνεται ο Άγ.Κοσμάς:Θα φορολογηθούν και τα παράθυρα...!

Οι αλλαγές του φόρου ακίνητης περιουσίας είναι εξωφρενικές και ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες των φυλακών για τους έλληνες πολίτες που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν περισσότερα (το έχει ομολογήσει και ο ίδιος ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς), οι οποίοι καλούνται είτε να πληρώσουν το ΦΑΠ εικοσαπλάσιο, είτε να οδηγηθούν σε κελί κάποιας φυλακής...

Ο νέος (τονίζουμε 20πλάσιος σε σχέση με φέτος) ΦΑΠ, θα έχει διαφορετική φορολογία για τα σπίτια αναλόγως του προσανατολισμού τους (βορρά, νότο, δύση ή ανατολή), ενώ θα έχουν διαφορετική επιπρόσθετη φορολόγηση αναλόγως και του πλήθους των παραθύρων που διαθέτουν!
Έτσι, αναγκαστικά, θυμόμαστε τα λόγια του Πατροκοσμά του Διδάχου (Κοσμά του Αιτωλού), ο οποίος είχε πει μεταξύ άλλων: 
«Θα σας βάλουν δυσβάσταχτο φόρο, θα φορολογήσουν τα παράθυρα…» και συμπλήρωσε λέγοντας «αλλά δεν θα προλάβουν»… 
Βέβαια, ο κατά πολύ μεταγενέστερός του και ιδιαίτερα γνωστός αγιορίτης μοναχός Γέροντας Παΐσιος, μας είχε προειδοποιήσει λέγοντάς μας 
«Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε…» 
Κι έτσι σκεφτόμαστε τη σημερινή ανύπαρκτη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εκτελώντας εντολές της τρόικα βυθίζει τη χώρα στην εξαθλίωση, την οδηγεί στο χάος, αλλά και με τις ενέργειές του επιβεβαιώνει τα λόγια αστέρων της σύγχρονης Ορθοδοξίας, οι οποίοι είχαν προειδοποιήσει για τα επερχόμενα, αλλά και την "ποιότητα" των ελληνόφωνων εθελόδουλων (λαθρο)κυβερνώντων εξυπηρετητών ξένων συμφερόντων.

Εις αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων, ας καταγράφουμε τα γεγονότα και ας ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα. Γιατί, μόνο τα χειρότερα μπορούν να εξασφαλίσουν αυτοί που σήμερα προσποιούνται ότι κυβερνούν, ενώ στην πραγματικότητα είναι οικονομικοί και εθνικοί δολοφόνοι… Όσο για το περίφημο sucess story του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, προφανώς η επιτυχία αφορά την ολοκλήρωση του εγχειρήματος καταστροφής της Ελλάδας.

Και το δίλημμα που προβάλλει σε όλους μας είναι:  
Να χτίσουμε τα παράθυρά μας ή να χτίσουμε φυλακές για τους δημίους μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: