ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Έφυγε από τη ζωή στα 47 του χρόνια, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ένας πραγματικός άνθρωπος,ο γιατρός Θ.Τριαρίδης

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013.Έφυγε από τη ζωή στα 47 του χρόνια, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο,ο γιατρός του Θεαγενείου Θανάσης Τριαρίδης.

«Φοβάσαι;» ρώτησε την εξαδέλφη του Αγγελική Τριαρίδου.
«Κοίτα», της είπε, «δεν είναι κακό να φοβάσαι.
Αλλά μην σταματήσεις ούτε στιγμή να βάζεις κόντρα…»

Ο γιατρός που την τελευταία δεκαετία δημιούργησε έναν ιδιότυπο αστικό θρύλο, «έναν υπερ-ήρωα της ιατρικής», όπως έγραψε ο Γιώργος Τούλας.
Ο άνθρωπος με τη μαγνητική προσωπικότητα,την εμμονική ανιδιοτέλεια, που ήξερε τη μυστική συνταγή για το χάπι κατά του Φόβου.

Είναι ο καρκινοπαθής γιατρός του Θεαγενείου που το πρωί έκανε τις πιο βαριές χημειοθεραπείες και αμέσως μετά έμπαινε στα χειρουργεία να χειρουργήσει τους ασθενείς του. Και στη συνέχεια, στα εξωτερικά ιατρεία έβλεπε τους εκατοντάδες αρρώστους που τον περίμεναν, ειδικά αυτόν. Και για να μην αφήσει κανέναν χωρίς εξέταση, έβαζε εθελοντικά εξωτερικά ιατρεία το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Ενώ, λόγω της αρρώστιας του, μπορούσε να πάρει ατέλειωτες άδειες, αυτός πολλαπλασίασε τις ώρες της δουλειάς του. Όσοι ακούγανε τη φήμη υπέθεταν πως είναι ψέματα, πως είναι μια υπερβολή: δεν μπορεί, έλεγαν, να υπάρχει κάποιος άνθρωπος που αντέχει αυτό το πρόγραμμα μετά από μια χημειοθεραπεία. Κι έπειτα μια δεύτερη πληροφορία διασταύρωνε την πρώτη φήμη και μια τρίτη την επικύρωνε. 

Ο Θανάσης αναποδογύριζε τους νόμους της λογικής, δίνοντας σε όλους μας, στους καιρούς της παροντικής μικροψυχίας, ένα σπάνιο υπόδειγμα δοτικότητας, αλληλεγγύης και προσφοράς. Και όλα αυτά δίχως να διανοηθεί ποτέ να ζητήσει οποιοδήποτε αντάλλαγμα ή να το εξαργυρώσει με άλλον τρόπο. Ακόμη και όταν του φέρνανε διάφορα δώρα ευγνωμοσύνης (τρόφιμα ή κρασιά), εκείνος τα μοίραζε γελώντας στις νοσηλεύτριες ή τα έδινε σε άλλους ασθενείς που είχαν ανάγκη.

Έμπρακτα έδειξε αυτό που θεωρούν άλλοι,οτι δεν μπορούν να κάνουν !
Ηταν γιατί το Ήθελε !
Παράδειγμα προς μίμηση για τους Ίδιους,τους α-σθενείς του !
Για το πως να αντιμετωπίζουν την Α-Σθένεια !
Να μην χάνουν το ΣΘΕΝΟΣ τους !
Η Α-Σθένεια ειναι αποκοπή απο την Ζωή !
Ο Θεός μας δινει οτι Θέλουμε...
Οχι οτι Νομίζουμε οτι Θέλουμε...
Και αυτός ο άνθρωπος έδειχνε καθημερινά σε συμΠάσχοντες...
την Δύναμη που Είναι - Έχει μέσα του ο Ανθρωπος όταν Θέλει !

Καλό του ταξίδι...
http://ahdoni.blogspot.gr/2013/12/47.html

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός;
Ο άνθρωπος που χλεύαζε το χριστιανισμό ασεβώντας στα ιερά κείμενα και που υμνούσε το σεξ;
Αυτόν βρήκατε να προβάλλετε;

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Μήπως τον μπερδεύεται με κάποιον άλλον Τριαρίδη;

Διαβάτισσα είπε...

Επειδή το περιεχόμενο της ανάρτησης τράβηξε το ενδιαφέρον μου, και δεν είχα ξανακούσει αυτόν τον γιατρό, θέλησα να διαβάσω περισσότερες ειδήσεις για αυτόν. Είδα στο Facebook αποχαιρετιστήριους λόγους του ενός Θανάση Τριαρίδη για τον συνονόματο εκλιπόντα ιατρό ξαδερφό του.

Πρόκειται, λοιπόν, για δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Ανώνυμος είπε...

Για των ανώνυμο 10.23
Είσαι με τα καλά σου άνθρωπε μου? ??Δείξε και λίγο σεβασμό. Και έτσι να είναι όπως τα λες εσένα τι σε απασχολεί?
Δεν πρόβαλε κανείς τα ατοπήματα του, αυτά τα πρόβαλες εσύ καρακατίνα!!!!!. Από όλους έχουμε να διδαχτούμε κάτι ωφέλιμο ,μόνο οι κομπλεξικοί δεν μαθαίνουν τίποτα ,ποτέ. Κάτσε στον μικρόκοσμο σου και μην ρουφιανευεις κανέναν. Εμένα μου άρεσε το κείμενο και μετά την κατινιά σου αποκτάει ακόμα περισσότερο ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη αγαπητή Διαβάτισσα, αλλά έκανες λάθος που κάθισες και έψαξες. Αν δεν έβρισκες τις πληροφορίες αυτές τι θα έκανες? Θα άλλαζες γνώμη??Θα γέμιζες αμφιβολίες??
Καλυτέρα να είσαι αφελής και χαπατο παρά να επιτρέπεις στην κάθε κατινα να σε γεμίζει αμφιβολίες .Αν παρατήρησες έγινες και εσύ κατινα γιατί μας έδωσες πληροφορίες για κάποιον άλλον που ούτε καν γνωρίζουμε και ούτε θέλουμε να μάθουμε.. Την πάτησες και έκανες και εσύ τα ίδια και χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...


Χαιρόμαστε για το γεγονός ότι τα δύο πρόσωπα δεν ταυτίζονται και ζητάμε συγγνώμη απ το ιστολόγιό σας γιατί ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ σας αδικήσαμε κινούμενοι από αγαθά κίνητρα.
Ευχαριστούμε τον π.Γεώργιο και τη "διαβάτισσα" για το γεγονός ότι απάντησαν με ευγένεια.
Λυπούμαστε τον αμετροεπή σχολιογράφο για την εκτροπή του αλλά κυρίως για το φρόνημά του.
Προς ενημέρωσή του τον καλούμε να αναγνώσει τα αισχρουργήματα του συγγραφέα Αθανασίου Τριαρίδη, διάσπαρτα στο ίντερνετ αλλά και τον εθνοπροδοτικό και εθνομηδενιστικό του λόγο προκειμένου να φρίξει κι αυτός και δηλώνουμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να ανοίξουμε διάλογο μαζί του!

Ανώνυμος είπε...

Οι ευγένειες δεν χωρανε σε θρασύδειλες συμπεριφορές. Εσύ, λοιπόν ,που το φρόνιμα σου το έχει κατακυριεύσει η θρασυδειλία σου, που ήσουν, τι είπες πως διαμαρτυρήθηκες όσο υποτίθεται πως ήταν εν ζωή ο κ. Τριαριδης?
Τίποτα. Έκανες τον κινέζο .Μόλις όμως έμαθες για των υποτιθέμενο θάνατο του ,αμέσως το άνοιξες στοματάκι σου.
Δεν πρόκειται να ψάξω τίποτα. Ότι άσχημο ήταν να δω το είδα σε σένα.
Α! και κάτι τελευταίο. Τώρα που δεν θέλεις διάλογο μαζί , δεν θα κοιμηθώ το βράδυ ,καημένε μου.

Ανώνυμος είπε...

Ένα τελευταίο και το πιο σημαντικό
Ο Θεός να τον αναπαύσει !Να παρηγορήσει τους δικούς του ανθρώπους και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μακάρι και ο συνονόματος τους να γνωρίσει τον θεό εν πνευματι.
Εν πνευματι, να γνωρίσεις και εσύ τον Θεό, σου εύχομαι , άγνωστε φαρμακογλωσσε