ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ώσπου ένα βράδυ, είδε τον Χριστό στον ύπνο της που την καλούσε κοντά Του

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γάμος και υπαίθριες δραστηριότητες
Η βαπτιστήρα μου η Λυδία καλή της ώρα εκεί που βρίσκεται , ήταν μία Καθολική νέα κοπέλλα απο τις Φιλιππίνες από πολύ πτωχή οικογένεια αλλά πολύ πιστή στον Θεό . Ήλθε στην Ιερουσαλήμ και άρχισε να εργάζεται μέσα σε σπίτι .
Άρχισε να μαθαίνει Ελληνικά τα έγραφε τέλεια και να ψάλλει και να διαβάζει το Ευαγγέλιο .
Ώσπου ένα βράδυ, είδε τον Χριστό στον ύπνο της που την καλούσε κοντά Του. Τρόμαξε αλλά έβλεπε συνέχεια αυτό το όνειρο . Το Σάββατο αργία , αλλά εκείνη δουλειά ΄Ηθελε μιά ημέρα να αξιωθεί να πάει να δεί την τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός αλλά δεν είχε αυτήν την ευκαιρία .

 Ώσπου κάποια χρονιά τα κατάφερε με τα αφεντικά της και το Μεγάλο Σάββατο παρεβρέθηκε και είδε το Άγιο Φώς . Χαρές , Χαρά , έλαμπε ολόκληρη . Χαρά Χριστού που σήμερα ψάχνουμε όλοι μας να την βρούμε μέσα μας και στούς ανθρώπους γύρω μας . 
Κλάματα όλες τις ημέρες, αλλά είχε πάρει την απόφαση να βαπτιστεί αμέσως και να γίνει Χριστιανή Ορθόδοξη.
'Ετσι,ήλθε η ευλογημένη ημέρα και ένα πρωινό , έγινα η νονά της στον Ιορδάνη Ποταμό . Μέσα στις προσευχές μου ήταν και η κρυφή ευχή μου να γίνει ιεραπόστολος σε μιά χώρα εκατομμυρίων που ο Καθολικισμός κάνει θραύση .
Για το κλάμα δεν μπορώ να σας το περιγράψω, συνέχεια κλάματα ασταμάτητα απο χαρά που θα γινόταν Ορθόδοξη . Της είχε μιλήσει ο Χριστός μέσα στη ψυχή της και δεν περίμενε ούτε λεπτό καμία αναβολή .
Το όνομα της;
Της Αγίας Λύδίας της Φιλιππισίας και Δόξα τω Θεώ ! Έπιασαν και οι προσευχές μου και τώρα είναι μία ιεραπόστολος που εργάζεται για τον Χριστό και την Ορθοδοξία.
Την βλέπετε την Λυδία μου να κλαίει στην φώτο.
Ο Θεός και η Αγία Λυδία να την έχουν πάντοτε καλά και να έχουμε όλοι εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί τις Ευλογίες της Αγίας Λυδίας. Αμήν !

Δεν υπάρχουν σχόλια: