ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!Ο νεαρός καλλιτέχνης ΕΥΡΥΤΟΣ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης να συμμετάσχει με μια εικαστική του παρέμβαση - ενόψει των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 - στις εκδηλώσεις του Δήμου, και τίμησε την εθνική μας επέτειο ''ντύνοντας'' με graffiti τους τοίχους του κολυμβητηρίου της πόλης.Μετά την βεβήλωσή τους από τουςε γνωστούς κύκλους ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, υποσχόμενος παράλληλα την γρήγορη αποκατάσταση των έργων,δήλωσε:

''Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν! Δεν μας εξέπληξε η βεβήλωση των Ηρώων του 1821 που φιλοτεχνήσαμε προκειμένου να τιμήσουμε τους αγώνες τους. Ήταν αναμενόμενο από τους λεγόμενους “δημοκράτες” της πόλης μας που με ένα παραλήρημα μίσους ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο μολονότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και τα ΜΜΕ χαίρετησαν την πρωτότυπη μας ιδέα που ήδη και άλλοι δήμοι ακολουθούν.

Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!!!

Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό.

Έως αύριο θα έχουμε αποκαταστήσει τα έργα. Και θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί μην έχετε αμφιβολία. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην μίζερη μειοψηφία των νοσηρών βέβηλων να αμαυρώσει τις αρχές και τις αξίες μας.''

Σ' αυτόν τον νεοπαγή συνασπισμό των μισαλλόδοξων ''Ελλήνων ταυτότητας'' και όχι εθνικής συνείδησης - που υπογράφουν ''αντιφασίστες'' και συμπεριφέρονται χειρότερα απ' τους φασίστες κι από τους πιο φανατικούς ''Γκρίζους Λύκους'' του εξ Ανατολών γείτονά μας - την απάντηση την έδωσε ο νεαρός πατριώτης Εύρυτος, ο οποίος τίμησε με τον χρωστήρα του τα πρόσωπα που τίμησαν την Ελλάδα και την ιστορία της παλιγγενεσίας της.
Περισσότερα ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Γιάννης Ιωαννίδης είπε...

Μπράβο στον άξιο Δήμαρχο, που ξεσκέπασε με θαρραλέα γλώσσα τον ρόλο των φιλότουρκων αναρχικών, τους οποίους τα κόμματα εξουσίας θάλπουν και προστατεύουν επί 40 και πλέον έτη. Μακάρι να φθάσει ψηλότερα στην πολιτική ιεραρχία!